A SINOSZ Gyulai Helyi Szervezete a 2019-es évet taggyűléssel egybekötött Mikulás-ünnepséggel zárta. Kissné Szilágyi Judit, a gyulai szervezet elnöke és Mészáros Eszter helyi ügyintéző foglalták össze beszámolójukban a 2019-es évet, majd a 2020-as év tervezetét is bemutatták a tagságnak. Az ünnepséget a Magvető Általános Iskola gyermekkórusa nyitotta meg karácsonyi dalokkal. A programon Kernné Fitor Margit jelnyelvi tolmács biztosította az akadálymentes kommunikációt.

A Gyulai Helyi Szervezethez mint minden évben, idén is eljött a Mikulásunk, akit nagy szeretettel vártunk, sőt inkább a Mikulás bácsi adott nagy szeretetet nekünk. Együtt énekeltünk a kisgyermekekkel és a felnőtt tagokkal, egyik legjobb, nagyszerű tolmácsunk segítségével.

A Mikulás-ünnepség után máris hozták a finomnál finomabb falatokat az ünnepi vacsorához, amit fél óra alatt elfogyasztottunk 🙂

Mivel idegen helyszínen volt az ünnepségünk, a szokottnál hamarabb haza kellett mennünk. Mindenki sajnálattal köszönt el a többiektől. Biztattuk a tagokat, hogy mivel jelenleg felújítás alatt áll a Civil Ház, ahol a szervezet működik, lesz egy gyönyörű nagy termünk, megéri a várakozást.

A következő Mikulás-ünnepségünk, évzáró vacsorával, már a közös, felújított nagy teremben lesz, akár késő estig. Mindent be fogunk pótolni 2020-ban, csak még a türelmeteket kérjük.

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kíván a Gyulai Helyi Szervezet elnöke, elnökségi tagjai és az ügyintéző.

Mészáros Eszter, a Gyulai Helyi Szervezet ügyintézője