2019. december 8-án kora délután került megrendezésre a SINOSZ Vas Megyei Szervezetében az évzáró taggyűlés, amit egy Mikulás-ünnepség követett.

A taggyűlésen a titkár és az elnök is beszámolt a tagságnak az elmúlt évben elért eredményekről és történésekről. Szó volt a jövő évi programokról és célokról. A taggyűlés végén a titkár bejelentette, hogy a jövő évtől GYES-ről visszaérkezik a régi titkár, így ő elköszönt. Kedves búcsúajándékkal leptük meg őt, és megköszöntük neki a kétéves munkáját. Ezzel a taggyűlés véget ért.
17.30-tól kezdetét vette a Mikulás-ünnepség. A gyerekek türelmetlenül várták a Mikulás érkezését. A nagy szakállúnak mindenki örült, egészen addig, amíg ő név szerint magához nem szólította a gyerekeket. Voltak bátor és bátortalan gyerekek egyaránt, de végül azért mindenki megbarátkozott a piros ruhással. Mivel hozzánk csak jó gyerekek járnak, így mindenki kapott ajándékot a Mikulástól. Minden gyerek nagyon jól viselkedett az ünnepség alatt és jó hangulatban telt az este.

Köszönjünk a részvételt mindenkinek.

Horváth Istvánné megyei elnök