Társkereső

Fontos információk!

Kedves Társkereső!

Felhívjuk a figyelmedet, hogy európai uniós adatvédelmi előírások (GDPR) miatt Társkereső oldalunk használata regisztrációköteles!

Ez azt jelenti, hogy hirdetést feladni és a hirdetéseket megnézni csak egyszeri regisztráció után lehet, és minden megtekintéshez be kell jelentkezned.

A regisztrációt és a bejelentkezést honlapunk fejlécének jobb felső sarkában tudod elvégezni.

Köszönjük megértésedet.

Kedves Hirdetőnk!

Ha szeretnéd töröltetni a társkereső hirdetésedet, vagy módosítást kérsz a már megjelent hirdetésben (pl. új fotót vagy szövegváltoztatást szeretnél), kérjük, erre a címre küldj e-mailt:

honlap@sinosz.hu

Figyelj! Ha szeretnél hirdetni, előtte nézd át az alábbi tudnivalókat!

FONTOS információk a jelnyelvi videóban és az alatta olvasható leírásban:

APRÓHIRDETÉSI OLDALUNKAT A HALLÁSSÉRÜLT – SIKET ÉS NAGYOTHALLÓ – HIRDETŐK ÉS AZON (szintén egyéni) HIRDETŐK SZÁMÁRA MŰKÖDTETJÜK, AKIK ENNEK A CÉLCSOPORTNAK SZÓLÓ TÁRSKERESŐ HIRDETÉSEKET KÍVÁNNAK FELADNI.

 • Társkereső hirdetési  szolgáltatásunk célja, hogy a társra, barátokra vágyó siket és nagyothalló emberek a saját közösségük tagjai körében hirdethessenek, ezáltal könnyebben kössenek ismeretséget és találjanak társat.

 • A szolgáltatás igénybe vétele ingyenes.

 • Szolgáltatásunk csak a hirdetések díjtalan megjelentetésére terjed ki, nem nyújt a speciális társkereső oldalakon megszokott plusz szolgáltatásokat és lehetőségeket, hiszen a SINOSZ honlapjának nem ez a profilja.

 • Kizárólag az oldal témájához illeszkedő hirdetések megjelentetése lehetséges: társat, barátot kereshetnek hirdetőink az itt közölt hirdetések révén.

 • Reklámnak minősülő felhívás, ajánló, üzleti-kereskedelmi jellegű előadásra szóló meghívó, ill. hirdetés nem helyezhető el honlapunkon!

 • Jogellenes, sértő, erkölcstelen vagy erotikus tartalmú hirdetések feladása, ilyen jellegű képek megjelenítése szintén tilos oldalunkon.

 • A SINOSZ nem vállal felelősséget a hirdetések tartalmáért és eredményességéért, ill. a hirdető és a hirdetésre jelentkező személyek további kapcsolattartásában, esetleges jogvitáikban nem vesz részt, azoktól elhatárolja magát.

 • A fenti szempontokkal, vagy a honlap, ill. a SINOSZ szellemiségével ellentétes tartalmú hirdetéseket a honlap adminisztrátora figyelmen kívül hagyja (azokat nem tölti fel, ill. a hirdetővel sem lép kapcsolatba).

Gyakorlati tudnivalók, a hirdetések beküldése:

 • A hirdetések megjelentetése ingyenes, és feladásuk is nagyon egyszerű. Két lépésben történik:

  1.  A Hirdetés feladása gombra kattintva kitöltöd az ott megjelenő sablont és beküldöd azt.

  2.  A honlap adminisztrátora ellenőrzi az anyagot, majd – ha minden rendben van a hirdetéssel – közzéteszi azt a Társkereső oldalon. Amennyiben szükséges (pl. elfelejtettél elérhetőséget megadni), az admin e-mailben kiegészítést fog kérni tőled. A hirdetés megjelenéséig sokszor több napot vagy hetet kell várnod, ezért türelmedet kérjük.

  3. Az általad feltöltött fotó mérete – ahhoz, hogy nagyításkor a kép ne essen szét és jól látható legyél – legalább 700×700 képpont (pixel), de minél nagyobb, annál jobb. Amennyiben saját arcképet nem szeretnél megjelentetni, küldhetsz más témájú fotót – pl. tájképet, virágot – is, amit szívesen látnál a hirdetésed mellett.

 • A sablonba be kell írnod a valódi nevedet és e-mail címedet, azonban ezek az adok nem nyilvánosak, csak a honlap adminisztrátora látja azokat. A hirdetésed iránt érdeklődő társkeresőkkel való kapcsolattartás céljából a hirdetés szövegénél meg kell adni egy elérhetőséget (e-mail cím/telefonszám stb.), amely nyilvánosan megjelenik a Társkereső oldalon. (Javasoljuk, hogy erre a célra ne a megszokott címedet használd, hanem hozz létre külön e-mail címet, olyat, amely nem tartalmazza a nevedet.)

 • A hirdetésedet 3 hónapon át közöljük, utána az admin törli azt. Természetesen ekkor lehetőséged van újabb hirdetés feladására. Amennyiben 3 hónapnál korábban szeretnéd töröltetni a hirdetésedet, írj a honlap@sinosz.hu e-mail címre.

 • Az apróhirdetési oldalakon szereplő szövegeket változtatás nélkül közöljük, sem nyelvhelyességi, sem helyesírási szempontból nem javítjuk, kérjük, ügyelj erre te magad!

Sok sikert kívánunk a hirdetésedhez, örömünkre szolgál, ha Társkereső oldalunkkal segíthetünk Neked!