Adél

Adél

Életkora:  28

Neme:  

JELNYELVTANULÁS, BARÁTSÁG céljából hirdet

Adél vagyok. Szenvedélyem az idegen nyelvek tanulása és az utazás, hogy anyanyelvi környezetben is gyakorolni tudjam a nyelveket és különböző kultúrájú országokat ismerhessek meg. Több idegen nyelven tudok kommunikálni, elég sok országba eljutottam eddig, de már évek óta foglalkoztat a gondolat, valami furcsa belső késztetés, hogy a jelnyelvet is meg kellene tanulnom.

Találtam már online tanfolyamot is, ahol ezt a különös nyelvet meg lehetne tanulni. De azt már tapasztalatból tudom, hogy a nyelvtanulás nem ér semmit, ha valós helyzetekben, személyes kommunikációban nem gyakoroljuk.
Ezért gondoltam, hogy ezen a fórumon feladom ezt a hirdetést, talán sikerül egy olyan barátot találnom, aki segítene nekem a jelnyelv tanulásában, gyakorlásában.

Magamról talán még annyit, hogy mottóm ez a mondat: „La belleza es mi razón para vivir.” (A szépség az, ami engem éltet.) Mert számomra legkedvesebb idegen nyelv a spanyol.

És ezért szeretem a természetet, a tengert, a hajókat, a klasszikus és az arab építészetet, a klasszikus műveltséget, a kalligráfiát, a tartalmas és választékos szókincsű, bölcs könyveket. Tisztelem a nemes jellemű, bátor és bölcs embereket, mint pl. Nelson Mandela vagy Kábúsz bin Szaíd Al Szaíd ománi szultán volt. Nyelvtanuláshoz is az ő könyveiket, beszédeiket szeretem használni, több idegen nyelvű kiadásban.

Amennyiben megtisztelnél barátságoddal, segítségeddel, előre is köszönöm válaszodat!

Melyik megyében él? Zala

E-mail: ambunny@gmail.com

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: