Télapó- és karácsonyi ünnepségeket rendeztünk Komárom-Esztergom megyében. Mindkét helyi szervezetnél a délutáni órákban tartottuk meg az ünnepséget.

A Tatabányai Helyi Szervezetnél a gyerekek rajzoltak, míg megérkezett a Télapó. A legkisebb gyerekeknek tetszett a piros ruhába öltözött Télapó, le nem vették róla a szemüket. Rajzzal, szép verssel, énekkel lepték meg a Nagyszakállút. Több gyerekre számítottunk, sajnos néhányan betegség miatt nem tudtak eljönni, ezért a Télapó jobbulást kívánva átadta a csomagokat az egyik szülőnek. A mikulásozás után év végi vacsora következett. Nagy tortával, vidám, mókás hangulattal zárult le a program.

Az Esztergomi Helyi szervezetnél inkább családias hangulatú ünnepség volt. A felnőttek kaptak kis ajándékot és egymást köszöntötték az ünnep alkalmából, a gyerekeket pedig Mikulás-csomaggal lepték meg. Saját készítésű süteménnyel is kedveskedtek egymásnak. Családias hangulatban zárult az est.

Köszönetet mondunk Halma Tamásnak, Horváth Istvánnénak, Halma Tamásnénak, Babucsik Anitának, Kovács-Goda Ervinnének a szervezésért, Hernádi Csabának a támogatásért.

Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánunk a  SINOSZ megyei és helyi szervezeteinek elnökségei nevében!

Tvarosek Józsefné megyei titkár