A SINOSZ Tatabányai Szervezete Télapó-ünnepséget szervezett 2015. december 04-én, 16 órai kezdettel, melyre szeretettel várták a tagtársak gyermekeit, unokáit és a tagtársakat.

A Télapó megérkezése előtt felkértük a gyerekeket, hogy készítsenek szép rajzokat a Mikulásnak, amit majd oda is adhatnak neki. A gyerekek nagyon lelkesen rajzoltak, színeztek, szép kis rajzok kerültek ki a kezeik közül.

A rajzolás után mesefilmvetítés következett, majd megérkezett a Télapó is Finnországból, “kerekes szánon”, a gyerekek legnagyobb örömére. A gyerekek énekeltek, verseket mondtak a Télapónak. A Télapó-ünnepség után kötetlen beszélgetés volt, majd  narancs- és szaloncukorosztás következett, a hozott süteményeket, italokat jóízűen fogyasztották el a gyerekek  és a felnőttek egyaránt. Sokan voltunk, kellemes, oldott hangulatban telt el a délután. Később az elnökséggel karöltve ismertettük a tagtársakkal a 2016. évi programtervezetet.

Mindenki nagyon jól érezte magát. Köszönetet a támogatónak, Hernádi Csabának, a Grill bár vezetőjének, és Német Dénesnének a jelnyelvi tolmácsolásért.

 

Szöveg: Pocsai Istvánné helyi elnök

Fotó: Nagy László Miklós