Kedves Tagjaink!

Felhívjuk a figyelmeteket közelgő országos téli szünetünkre:

2019. december 20. és 2020. január 6. között országosan szünetel az ügyfélfogadás a SINOSZ szervezeteinél, Budapesten és vidéken is, ezért ebben az időszakban tagdíjfizetésre sehol nincs lehetőség!

Egyes szervezeteink ügyfélfogadási szünete, ill. zárvatartása a fenti dátumnál korábban is kezdődhet, vagy tovább is tarthat! Megyénként külön hírekben számolunk be az ügyfélfogadási és klubszünetek részleteiről, emellett minden szervezetünk ügyfélfogadási szünetét megtaláljátok a SINOSZ-szervezetek ügyfélfogadása táblázatban, ill. munkatársainknál is érdeklődhettek erről.

A SINOSZ országos, budapesti székháza 2019. december 20. és 2020. január 5. között zárva tart; nyitás január 6-án.
A téli szünet idején minden klubnap és ügyfélfogadás szünetel a Benczúr utcában: nem lesz szervezeti, jogsegélyszolgálati és esélyegyenlőségi ügyfélfogadás, munkaerő-piaci tanácsadás, valamint a Képzési Iroda is zárva tart.

Kivétel: a SINOSZ Fővárosi Jelnyelvi Tolmácsszolgálata nyitva tart december 20-án, 23-án és december 30-31-én, valamint január 2-3-án 9.00-13.00 óra között! A SINOSZ 13 jelnyelvi tolmácsszolgálatának ünnepi nyitvatartását a http://tolmacsszolgalat.hu/ honlapon lehet megnézni.

Központi Jogsegélyszolgálatunk Budapesten január 6-án 14-17 óráig tartja első új évi ügyfélfogadását.

2 fővárosi szervezetünk, a Budapesti Siketek és a Budapesti Nagyothallók Szervezete idei utolsó ügyfélfogadása 2019. december 19-én, új évi első ügyfélfogadása 2020. január 9-én, csütörtökön, 15-18 óráig lesz!

Munkatársaink szabadságon lesznek, ezért a szünet idején honlapjaink és országos Facebook-oldalaink “téli álmot alszanak”, azaz nem frissülnek – a pihenés után jelentkezünk új hírekkel.

Minden kedves látogatónknak, Tagjainknak és Partnereinknek békés, meghitt ünnepeket kívánunk!