Tájékoztatásul közöljük, hogy a SINOSZ országos, budapesti székháza 2018. december 21. és 2019. január 6. között zárva lesz; nyitás január 7-én.

A téli szünet idején minden klubnap és ügyfélfogadás szünetel a Benczúr utcában:

Nem lesz szervezeti, jogsegélyszolgálati és esélyegyenlőségi ügyfélfogadás, munkaerő-piaci tanácsadás, valamint a Képzési Iroda is zárva tart.

Kivétel a SINOSZ Fővárosi Jelnyelvi Tolmácsszolgálata, amely a két ünnep között, december 27-én és 28-án 9:00-13:00-ig, ill. január 2-tól szintén tart ügyfélfogadást, erről a JTSZ facebook-oldalán vagy más elérhetőségein tudtok tájékozódni.

A SINOSZ 13 jelnyelvi tolmácsszolgálatának ünnepi nyitvatartását a http://tolmacsszolgalat.hu/ honlapon lehet majd megnézni.

Vidéki szervezeteink szintén zárva tartanak az ünnepi időszakban.
Az elmaradó ügyfélfogadásokról és klubnapokról megyei titkár és helyi ügyintéző munkatársainktól lehet érdeklődni, ill. honlapunkon is közöljük az ünnepi zárvatartási információkat:
SINOSZ-szervezetek elérhetőségei és ügyfélfogadása

Munkatársaink szabadságon lesznek, ezért a szünet idején honlapjaink és országos Facebook-oldalaink “téli álmot alszanak”, azaz nem frissülnek – a pihenés után jelentkezünk új hírekkel.

Minden kedves látogatónknak, Tagjainknak és Partnereinknek békés, meghitt ünnepeket kívánunk!