Hallhatatlan szavak – Dr. Jámbor Andrea, Dr. Orgován Gábor

Hallhatatlan szavak – Dr. Jámbor Andrea, Dr. Orgován Gábor

1.500 Ft

Hallhatatlan szavak

Budapest, 2012
Könyvterv és illusztráció: László Zsuzsi grafikus
ISBN 978-963-88487-5-8
(156 oldal, 148×210 mm)

Cikkszám: 013 Kategória: Címke:

Leírás

A könyv őszinte vallomás egy nagyothalló fiatal hölgy tollából, aki kellő humorral és végtelen bölcsességgel tekint a sorsára. Kíváncsian, majd fokozatos önelfogadással áll a környezetéhez, nagyothallóként megélt hétköznapjaihoz. Aki kezébe veszi ezt a könyvet, izgalmas belső utazás részese lesz. A könyv a sorstársaknak igazi kapaszkodó, mert végre közülük valaki bátran, öniróniát sem mellőzve képes állapotáról, élethelyzeteiről írni.

A könyv külön erénye, hogy nem csupán a szerző véleményét és életútját ismerhetjük meg, hanem kezdeményezésére számtalan sorstársa osztotta meg a könyvben személyes tapasztalatát, a nagyothalló léthez szervesen kapcsolódó mindennapi pozitív és negatív élményeit.

A könyv kellőképpen tanulságos a halló olvasónak is, hiszen kedvesen vezetget minket egy számunkra kevésbé ismert kalandos világban, praktikus tanácsokkal lát el minket – ép hallásúakat – a helyes hozzáállás mikéntjéről. Aki alaposan, legfőképpen empátiával mélyül el a sorok között, könnyedén rájön az egyszerű receptre: tekintsen partnerként hallássérült embertársára, ennyi az egész. Ezzel máris sokat tett egy elfogadó társadalom létrejötte érdekében.

Cím

Go to Top