A tatabányai Jászai Mari Színház ⋅ Népház
sok szeretettel meghívja a siket és nagyothalló nézőket a 2019-2020 as évad új darabja, a

TESZTOSZTERON

című “zenés macsózás” jelnyelvi tolmácsolással akadálymentesített előadására.

Az előadás időpontja:

2020. január 31-én, pénteken, 19 órai kezdettel

A darab megtekintése 16 éven felülieknek ajánlott. Az előadásban a nyugalom megzavarására alkalmas trágár kifejezések hangzanak el.

A darabról:
Egy félresikerült esküvő után hat férfi érkezik ziláltan, megtépázva a tervezett lakodalom helyszínére. Egyetlen pincért találnak ott, akit azonnal magukkal rántva, zárt ajtók mögött megkezdik a nem éppen hétköznapi mulatságot.
A krimis felütéssel induló történet úgy adagolja nekünk a titkokat, ahogy a pincér tölti meg a poharakat. Ahogy új és újabb üvegek nyílnak, egyre többet tudunk meg az elmaradt esküvőről, családi viszályokról, súlyos vagy éppen nevetséges frusztrációkról, el nem törölhető emlékekről, melyek életüket a legmélyebb szintekig meghatározzák; legfőképp pedig azokról, akikhez mindennek a nagy része köthető: a nőkről. Vagyis, ahogy a férfiak látják őket és általuk saját magukat is.
Ez a nyers, szókimondó komédia miközben sokszor röhejessé is teszi őket, valójában húsig hatoló mélységgel beszél a férfiakról, hiszen maguk között vannak, megmutathatják azt az oldalukat, amit elrejtenek a nők elől, vagy akár saját maguk elől is. Pedig talán ezzel kellene kezdeni.

Kedvezményes jegyár siket és nagyothalló nézők, valamint kísérőik számára: 1000,- Ft/db
Jegyek vásárolhatók a színház jegypénztárában, illetve igény szerint foglalhatók a színház szervezésén.

Szereposztás, média: Tesztoszteron
További előadásfotók: galéria

Szeretettel várnak minden érdeklődőt!