[youtube id=”HEYsPgISVnk” width=”781″ height=”439″ autoplay=”no” api_params=”&rel=0 ” class=””]

Kedves SINOSZ-tagok!

Figyelmetekbe ajánljuk az ingyenesen letölthető SpórManó mobilalkalmazást, amely többek között abban segít nektek, hogy az egész országban könnyen megtaláljátok a SINOSZ tagsági igazolványával igénybe vehető EDC vásárlási kedvezményeket nyújtó üzleteket.

Használd minden nap, és spórol Neked!

1. KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁS – ÜZLETKERESŐ

A SpórManó mobilalkalmazás egy új, innovatív megoldás mindazon felhasználók számára, akik okoskészülékkel (telefon, tablet…stb.) rendelkeznek. Ezen az INGYENESEN LETÖLTHETŐ alkalmazáson keresztül könnyedén elérhető azon üzletek listája, ahol nap mint nap, vagy utazásaink alkalmával a EDC logóval ellátott kártya (pl. SINOSZ tagsági igazolvány) felmutatásával kedvezményesen vásárolhatunk.

A kedvezményt adó üzletek listájában könnyedén megtalálod azt az üzletet, amely a legnagyobb kedvezménnyel kínálja azt a terméket vagy szolgáltatást, amelyre szükséged van.

A kiválasztott üzletet egy gombnyomással:

  • megtekintheted az interneten (honlap közvetlen elérése),
  • e-mailen közvetlenül elérheted,
  • közvetlenül felhívhatod.

Ha esetleg nem vagy ismerős a környéken, akkor a SpórManó a térképen megmutatja az üzlet pontos helyét. Ha szükséged van rá, akkor a legrövidebb útvonalon oda is navigál.

A szolgáltatásról itt olvashatsz bővebben: SpórManó.

2. PARKOLÓKERESŐ

A parkolókeresőben elérhető több mint 500 parkoló címe és díjszabása.

Ennek a funkciónak a használatával minden parkolási gond egy csapásra megoldódik. Parkolást indíthatsz a rendszám és a zónaszám megadásával, majd az alkalmazás automatikusan elküldi az SMS-t a parkolási rendszernek. Futó parkolásod idejét és helyét egy gombnyomással megtekintheted. Egyszerű, gyors, praktikus, mégsem kerül többe, mint a hagyományos SMS-es fizetés.

3. ÚTINFÓ ÉS TRAFFIPAX ELŐJELZŐ RENDSZER

A SpórManó alkalmazás segítségével elérhető útinfó és traffipax előjelző rendszer segítségedre lehet utazásaid során.

A jelentés beküldése opcióval az úton történt eseményekről informálhatod a többi felhasználót. Jelentés beküldésére a SpórManó honlapján is lehetőség van a következő hivatkozáson keresztül: jelentés beküldése. Az általad beküldött információk legkésőbb 30 másodpercen belül megjelennek közlekedő társaid készülékén, így ők is időben értesülnek az úton előttük lévő eseményekről.

Az alkalmazás hang és/vagy szöveges jelzéssel figyelmeztet, ha esemény van előtted az úton. Eseményfigyelés közben, saját igényeid alapján a téged érdeklő üzleteket megjelenítheti a térképen, és ha szeretnél betérni valamelyikbe, akkor az alkalmazás odanavigál az üzlethez. Ennél a funkciónál beállítható az ún. „háttérben való figyelés”. Ez azt jelenti, hogy ha nincs bekapcsolva a SpórManó alkalmazás, a készülék akkor is figyelmeztet az előttünk lévő eseményekre: traffipax, veszély, rendőri ellenőrzés, torlódás… stb.

4. Regisztráció pontgyűjtésért

Amennyiben vásárlásaid során nemcsak kedvezményeket akarsz kapni, hanem ezen felül pontokat is gyűjteni – amelyeket azután elkölthetsz a kiemelt kedvezményadó partnereknél -, akkor nem kell mást tenned, mint ingyenesen regisztrálni a SpórManó mobilalkalmazáson keresztül, vagy az alábbi hivatkozásra kattintva:

G4 Partner Klub regisztráció EDC logós kártyával

Aktuális pontegyenlegedet is bármikor lekérdezheted az alkalmazáson keresztül.

Mit nyújt a regisztráció a pontgyűjtésen felül?

  • Átlagosan 12% kedvezménnyel történő vásárlás az országszerte elérhető kb. 1200 partnerüzletben,
  • G4 Mobilflotta: flottán belül egymás között ingyenes beszélgetés, másodperc alapú számlázás, vezetékes számok hívása akár bruttó 4,- Ft percdíjtól, akár 4 GB mobilinternet az alapcsomagban, kedvezményes készülékvásárlási lehetőség,
  • online biztosításkötés visszatérítéssel,
  • használt autó-, motorkerékpár garancia online kötése, akár az Európai Unió egész területére is
  • online webáruházakban történő kedvezményes vásárlás,
  • online autóhitel-kalkulátor, hiteligénylés és rengeteg egyéb szolgáltatás.

A regisztráció egyszerű: néhány adat megadása után minden EDC logóval ellátott kártyával, így a SINOSZ tagsági igazolvánnyal rendelkezőknek ingyenesen elérhető lesz a kívánt szolgáltatás.