Hangforrás – ugye ismerős ez a név?

Ha nagyothalló vagy, akkor remélhetőleg igen a válaszod, hiszen a SINOSZ évekkel ezelőtt SINOSZ Hangforrás néven indította el a nagyothallók számára biztosított szolgáltatását és honlapját. Időközben a szolgáltatás keretében nyújtott ügyfélfogadás – az igényeket követve, szélesebb réteget kiszolgálni igyekezvén – virtuálissá vált, az internetre tevődött át: új felületet kapott a Facebookon (SINOSZ Hangforrás), ahol valóban egy közösségi oldal szerepét tölti be azóta is nagyothalló követői körében, sőt létrejött egy zárt csoportjuk is ugyanott.

A Hangforrás Facebook-oldalának megújulása az új szerkesztő, egy fiatal, nagyothalló hölgy, Puha Andrea érdeme, aki könnyed, élvezetes stílust hozott a közösségi felületre. Ugyanez a hang és a blogos jelleg köszön vissza a SINOSZ Hangforrás – az utóbbi hónapok folyamán ugyancsak teljesen újjászületett – honlapján is. Az elmúlt év végére szerkezetileg elkészült, új Hangforrás-honlap Kókai Gábor webfejlesztő munkáját dicséri, aki – nagyothalló érintett lévén – szívügyeként kezeli a sorstársainak szóló honlap megalkotását, amihez a weboldalt is szerkesztő Puha Andreával ideális alkotói párost képeznek.

Láttátok már az új sinoszhangforras.hu honlapot? Ha még nem, akkor ajánljuk figyelmetekbe ezt a színes, olvasmányos, vidám hangvételű weboldalt, de ha már ismeritek, akkor a folyamatosan frissülő bejegyzésekért érdemes időről időre ismét rápillantani. Na meg azért, hogy Ti is részt vehessetek az oldal további formálásában: várjuk témajavaslataitokat, észrevételeiteket, nagyothallóként megélt tapasztalataitokat és problémáitokat, és persze a pozitív példákat, hogyan lehet megküzdeni a nagyothallásból fakadó nehézségekkel, például a humor segítségével felülemelkedve a napi bosszúságokon.

Reméljük, elnyeri tetszéseteket a nemcsak küllemében, hanem tartalmilag és hangulatában is új honlapunk! A blogot tematizáló új menüpontok – Életmód, Lélekbúvár, Életutak, Tények, Kisokos – és az azokon belüli almenük szerteágazó témákat ölelnek fel, mindenki találhat itt hasznos információt vagy szórakoztató olvasnivalót.

És hogy visszatérjünk a címben jelzett témához: a 2015 nyarán megújult fő, szervezeti honlapunkwww.sinosz.hu – mellett önállóan működő, szintén új megjelenésű és az egyes témákat, azaz főbb szolgáltatásainkat tartalmilag is naprakészen bemutató tematikus honlapcsokrunk is várja az érdeklődőket:

 

A SINOSZ tudatos törekvése internetes felületeinek egységes arculatú megjelenése, ennek érdekében a hat közül a fenti listában az első négy honlap létrehozására Kókai Gábor webfejlesztőt kértük fel, aki a felhasználói és a megrendelői igényeket szem előtt tartva, azokat a lehető legjobban összhangba hozva valósította meg elképzeléseinket – köszönet érte.

Jó hír, hogy már valamennyi SINOSZ-honlap böngészhető okoseszközön is! Próbáljátok ki, nektek szól mind!

Szóval tényleg 6 honlapunk van, alighanem egyedülállóan az érdekvédelmi szervezetek között

– büszkék lehetünk erre!

 

Most pedig irány a Hangforrás!