A Richter Flórián Cirkusz
BEMUTATJA

TRANSFORMERS A PORONDON

2016 tavaszán ismét elindult a Richter Flórián Cirkusz magyarországi turnéja, melyben a klasszikus állatok és artistaszámok mellett soha nem látott technikai produkciókat láthat a publikum.
Műsoruk leglátványosabb produkciója a három és fél tonna súlyú Transformers, a 120 km/órás sebességgel, ágyúcsőből kilőtt repülő-ember, valamint a Guiness rekorder 3 Dioris motoros csoport, akik egy acélhálóból épült gömbben száguldoznak.

A Richter család méltán híres világszínvonalú lovas előadásairól. Műsoruk nélkülözhetetlen része Richter Flórián csodálatos lovas produkciója, a család fiatalabbik tagja, Richter Kevin 16 vágtázó paripával bemutatott akrobatikus „lovas-posta” műsorszáma, valamint a legfiatalabb Richter Angelina lovas akrobata száma Kevinnel.
Természetesen nem hiányozhat Szandra, a világhírű borotváló indiai elefánt sem, az önfeledt kacagást pedig Christian Folco klasszikus bohócszámai biztosítják az előadás alatt.

Az előadások a tavasz folyamán számos városban – ezután következik: Mosonmagyaróvár, Sopron, Szombathely, Pápa, Veszprém, Pécs, Nagykanizsa – fűtött sátorban zajlanak, kétórás műsoridővel.

A pontos helyszínek és időpontok a mellékletben találhatók (katt a következő linkre):

Richter Flórián Cirkusz turné 2016

 

A cirkusz kedvezményes ajánlata a SINOSZ tagjai részére:

Egyéni jegyigény esetén a II. kategóriában 4000 Ft helyett 1500 Ft/fő áron válthatók jegyek. A kedvezmény a SINOSZ-tagokra és kísérőikre is érvényes!

A kedvezményt előzetes regisztrációval lehet igényelni a lenti elérhetőségen, majd az egyes helyszíneken található jegypénztárban lehet megvásárolni a jegyeket, az előadások kezdése előtt 1 órával, készpénzes fizetéssel. A pénztárban a SINOSZ tagsági igazolványt kérik bemutatni!

  • Telefon: 06-70/772-3202
  • Email: orban.nikolett@magyarnemzeticirkusz.hu

JEGYÁRAK (gyermek és felnőtt egységáron)

Számozott férőhelyek:
Lila szektor PÁHOLY: 4000 Ft
Piros szektor VIP: 4500 Ft

Érkezési sorrendben lehet helyet foglalni:
Zöld I. kategória: 3000 Ft
Kék II. kategória: 4000 Ft helyett 1500 Ft
2 éves kor alatt ingyenes a belépés.

 

Mindenkit sok szeretettel vár a Richter Flórián Cirkusz!

(A képek forrása: a Richter Flórián Cirkusz honlapja)