Hosszas várakozás után elkészült a Bács-Kiskun Megyei, ill. a Kecskeméti Helyi Szervezet új terasza, ami rengeteg új lehetőséget von maga után, ezért ünnepélyes keretek között nyitotta meg kapuit a felújított klubhelyiség.

Vendégünk volt Ormódi Róbert igazgató úr is, aki részletes beszámolóval kezdte a megnyitót. Elmesélte, hogy miként kapott lehetőséget erre a fejlesztésre a kecskeméti szervezet és milyen nehéz feladatokkal járt ennek a kivitelezése.

Berente Ildikó helyi elnök asszony a szervezet nevében megköszönte Igazgató úrnak a nagyvonalú támogatást.
Az ünnepi hangulatot fokozta, hogy az Elnök asszony és az Igazgató úr is hivatalosan, a szalag átvágásával jelképezte, hogy a szervezet megújult, barátságos környezetben várja ismét tagjait.

A Fornetti Kft. nagy doboz ajándék péksüteménnyel járult hozzá, hogy az ünnep kifogástalan lehessen. A tagok finom pörköltet is főztek bográcsban, így teljes volt az avatás délutánja.

Sok programnak és összejövetelnek ad majd teret a kibővített klubrész, hiszen szerencsére egyre többen járnak be rendszeresen szervezetünkbe.

Tagjaink segítségével tovább építjük, szépítjük majd az új teraszunkat, melynek létrejöttét itt is szeretnénk nagyon megköszönni!