A nyári szünet után szeptemberben folytatódott tavasszal megkezdett sorozatunk, az Okoseszközök használata a mindennapokban.

Családias hangulatban telt el a program, de ez remek alkalom volt arra, hogy egyéni problémákat is orvosoljon a Vodafone munkatársa, Kovács Gábor. Ezúttal a közösségi alkalmazások használatát mutatta be tagjainknak. Sokak előtt már nem volt ismeretlen pl. a Facebook és az üzenetküldők alkalmazása, például a Messenger, vagy a Viber, WhatsApp és Skype használata. De ezeken kívül még rengeteg olyan alkalmazás van, ami a kapcsolattartást és gyors kommunikációt segíti, hiszen napjainkban ez már alap dolognak számít.

Mint mindennek, ezek használatának is vannak előnyei és hátrányai. Előnye a gyors elérhetőség, nem terheli plusz költség a telefonszámlát, bármennyi üzenetet válthatok, viszont hátránya, hogy mobilinternethez kötöttek, amik plusz költséggel járnak. Nélküle csak wifire korlátozódik az okoseszköz használata.

Manapság vannak már nagyon kedvező díjcsomagok, melyek mobilinternetet is biztosítanak, így nem kell külön előfizetni rá.

Októberben folytatjuk a programsorozatot… 🙂

Krisánné Simon Tímea