A Pesti Magyar Színház ebben az évadban is jelnyelvi tolmácsolással akadálymentesíti számos előadását. Tudjátok, hogy már a hallókészüléket viselő nagyothalló nézők is akadálymentesen élvezhetik a színház előadásait?

2019. november 10-én 15 órától

Háy János: Utánképzés (ittas vezetőknek)

című keserű komédiáját láthatjátok akadálymentesen.

A darabról:

Háy János visszatérő szerzőnk; Házasságon innen, házasságon túl című műve a Magyar Színház egyik legnagyobb sikere. 2018 tavaszán vadonatúj, Budapesten még nem játszott keserű komédiáját, az Utánképzés (ittas vezetőknek) című darabját mutatjuk be. Vagy mondjunk inkább gyomor-keserű komédiát?!
Az Utánképzés ugyanis olyan emberekről szól, akiknek ittas vezetésért elvették a jogosítványát, s háromnapos csoportterápián kell részt venniük. A mai magyar társadalom nagyon (vagy a legkevésbé sem!) jellegzetes alakjai vonulnak fel előttünk: intézetis férfi, olasz-magyar nem-is-annyira-menő csávó, közös képviselő, trendi műkörmös, projektmenedzser, újságíró, munka-alkoholista multis, vendéglátós és persze két pszichológusnő, akik a terápiát vezetik, és akik szintén nem egyszerű figurák! Ismerős arcok, ismerős sorsok és történetek, mégis percről percre meglepik a nézőt!
Egyszerre hihetetlenül szórakoztató és elgondolkodtató kis remekmű ez a darab – abban a két korty ital közötti szünetben, amit úgy hívnak: az Élet.

Szereposztás, részletek az előadásból: Utánképzés ittas vezetőknek

Jelnyelvi tolmács: Vörös Zsolt

Kedvezményes jegyárak:

  • hallássérült nézőknek (50%-os kedvezménnyel): 1500 Ft
  • kísérőknek (25%-os kedvezménnyel): 2250 Ft.

Jelentkezés, jegyigénylés: november 1-ig:

Tudnivalók nagyothalló nézők számára: akadálymentesítés, eszközigénylés

Sok szeretettel vár minden érdeklődőt a Pesti Magyar Színház!