Az érvénytelen, tavalyi matricás igazolvánnyal utazó SINOSZ-tagok tartanak a pénzbüntetéstől.

Értesítjük tagjainkat, hogy

2021. március 31-ig érvényes SINOSZ tagsági igazolvánnyal
A VESZÉLYHELYZET MEGSZŰNÉSÉT KÖVETŐ 60 NAPIG LEHET UTAZNI
a magyarországi közösségi közlekedésben a helyi és a helyközi (távolsági) járatokon.

Felhívjuk kedves tagjaink figyelmét az alábbi fontos tudnivalókra:

  • Az utazáshoz való használhatóság a tagdíjbefizetési türelmi határidőt nem módosítja. Kérjük ezért, hogy aki még nem rendezte a 2021. évi tagsági díját, az minél előbb, de legkésőbb az év végéig, december 31-ig pótolja mulasztását, hogy ezzel elkerülje a tagsága elvesztését! A befizetés személyesen és átutalással is lehetséges a határidőig.
  • A tagdíjbefizetést és a matricaátvételt a tag által meghatalmazott személy is intézheti. Közvetlen hozzátartozónak elegendő az érvényesítendő SINOSZ tagsági igazolványt magával vinnie az ügyfélfogadásunkra, más személyektől írásbeli meghatalmazást is kérünk az igazolvány mellett.
A SINOSZ az Alapszabálya szerint március 31-i befizetési határidő utáni egész éves türelmi idővel segíti a tagdíjbefizetést a járványhelyzetre való tekintettel. Köszönjük, hogy a nehézségek ellenére tagjaink maradtok, és a tagsági díjak befizetésével támogatjátok Szövetségünk működését.

Kapcsolódó jogszabály:
A veszélyhelyzet kihirdetéséről és a veszélyhelyzeti intézkedések hatálybalépéséről szóló 27/2021. (I. 29.) Korm. rendelet