2017. március 14-én a SINOSZ Országos Elnökségének tagjai, Bitó Katalin és Pintér András voltak tagjaink segítségére – beszélgettek a SINOSZ felépítéséről, működéséről, kinek mik a feladatai, lehetőségei, kötelezettségei.

Közérthető, szórakoztató formában megtartott, személyre szóló példákkal teli fórum volt ez, melyen tagjaink aktívan részt vettek, kérdésekkel, javaslatokkal alakították a beszélgetés menetét, így sokkal felkészültebben nézhetünk a tisztújító választások elé. A megye több szervezetéből érkeztek tagjaink, ami azt mutatja, várakozás előzi meg a választásokat.

Hogyan tehetnek hasznosan a közösségért, saját magukért, hogyan képviselhetik saját érdekeiket, hogyan fejleszthetik szervezetüket – mindezekhez ötleteket, útmutatást kaptak a részt vevő érdeklődők. Bízunk benne, hogy minél több tagtársukkal megosztják, a továbbiakban ügyesen kamatoztatják a megszerzett tudást!

Tagjaink a szervezet működésével kapcsolatosan Ormódi Róbert igazgató úrtól is  kérdezhettek, így információkat kaphattak nemcsak a tagság, a közösség, a társadalmi oldal mindennapjairól, hanem az operatív működésről is, ezáltal teljes egészében láthatták a SINOSZ tevékenységét, könnyebben érthetővé vált tagjaink számára, milyen összehangolt együttműködés áll az immár 110 éves szervezetünk mögött.

Köszönjük szépen minden résztvevő hozzájárulását, munkáját – a színvonalas, közérthető, interaktív anyagot, ami a fórum vázát képezte; az Országos Elnökség tagjai, valamint az igazgató úr támogatását, részvételét; nem utolsó sorban Vörös Krisztinának köszönjük szépen a jelnyelvi akadálymentesítést!