Kedves Tagjaink!

A koronavírus-járvány miatt ebben az évben többször elhalasztottuk a 2020. évi SINOSZ tagsági díjak befizetésének határidejét, ill. lehetővé tettük a banki átutalásos befizetést is. Az eredeti, minden évben március 31-i határidő helyett így nagyon hosszú, összesen 4 hónapos türelmi időt kaptatok a tagdíjak rendezésére.

Az Országos Elnökség határozata értelmében

a SINOSZ-tagdíjak befizetésének végső határideje:
2020. július 31.

Kérünk, hogy mielőbb intézd el a befizetést!
Miért fontos ez?

  1. Azért, hogy ne veszítsd el a SINOSZ-tagságodat: Ha nem fizeted be az éves tagsági díjadat, a SINOSZ-nál megszűnik a tagsági jogviszonyod, és 2021. évre újra be kell majd lépned. Ez egyrészt személyes ügyintézést igényel – tagfelvételi kérelmet, új hallásvizsgálati leletet, és más iratokat kell benyújtanod -, másrészt plusz pénzbe is kerül a tagdíjon felül, mert ki kell fizetned az új igazolványod gyártási költségét is!
  2. Azért, mert a tagsági díjaddal Szövetségünk működését támogatod. A tagdíjbevételeket minden évben a tagság érdekében végzett tevékenységünkre fordítjuk.
  3. Azért, mert ezzel megelőzheted a büntetést és a kellemetlenséget: Bár 2020. december 15-ig lehet idén lejárt SINOSZ-igazolvánnyal utazni, a veszélyhelyzet megszűnése óta országszerte több tagunk került kellemetlen helyzetbe, mert sajnos utazáskor sokszor nem fogadják el a a lejárt igazolványokat, a hivatalos minisztériumi közlemény ellenére.

Kérjük, hogy ha még nem rendezted a tagdíjadat, minél előbb pótold ezt! Akár banki átutalással, akár személyesen megteheted ezt, legkésőbb július 31-ig.

A) Befizetés személyesen és matricaátvétel: szervezeteinknél, ügyfélfogadási időben
Mikor? https://sinosz.hu/a-sinosz-tagszervezeteinek-ugyfelfogadasi-ideje

B) Befizetés banki átutalással: tudnivalók ide kattintva