2018. február 24-én 14 órától vette kezdetét a SINOSZ Zala Megyei Szervezetének vidám farsangja a szervezet klubhelyiségében. A terem színes, vidám díszítéssel várta a téltemető farsangolókat.
Köpör István megyei elnök már jó előre meghirdette a jelmezversenyes programot, ahova szinte a megye egész területéről szép számmal érkeztek tagok. Nagy öröm volt mindnyájunk számára, hogy a tagok elhívták magukkal családjaikat is, így az egészen kicsi babától kezdve az idős emberekig minden korosztály részt vett a farsangi vigasságon.

Szintén nagy örömmel töltött el minket, hogy „meglepetésvendég” is érkezett a programunkra Pintér András országos elnökségi tag, Zala megye örökbefogadója személyében. Hálásak vagyunk neki ezért.

A résztvevők otthonról hozott finomságokkal kínálták egymást. Nagy sikere volt az ilyenkor elmaradhatatlan szalagos fánknak, de emellett volt finom pogácsa, különféle szép süti és sós ropogtatnivaló is.

A program játékos szendvicskészítő versennyel kezdődött. Az volt a cél, hogy az előkészített alapanyagokból minél díszesebb, viccesebb szendvicsek készüljenek minél rövidebb idő alatt. Persze, az ötletes, kívánatos szendvicseket a versengés végén a résztvevők jóízűen elfogyasztották.

Négy órakor indult a jelmezesek seregszemléje. Pintér Andrással együtt 12 tag vett magára jelmezt. Nagyon ötletes megoldásokkal vonultak fel a tagok. A pártatlan zsűri 3 díjat adományozott. Minden díjazott tortát kapott, így minden résztvevőnek jutott a jutalom-tortából is.

Volt sok tombolanyeremény is, jókat derültünk a sorsoláson.

Késő estig maradtunk együtt. Jó hangulatban, vidámságban töltöttük el az időt. Biztosak vagyunk abban, hogy legjobb együtt lenni! Ezért a közelgő nőnapi rendezvényre már meg is beszéltünk egy újabb találkozót.

Gyakori találkozást tervezünk, mert együtt lenni jó!

Köpör István Zala megyei elnök