Vidám7 – immár negyedszer

2015. június 22-e és 27-e között 4. alkalommal rendeztük meg Budapesten a Vidám7 napközis tábort, melyen idén 35 siket, nagyothalló és halló, 5-12 év közötti gyermek vett részt.

Az első napot ismerkedéssel kezdtük. Megtanultuk, kit hogy hívnak, mi a névjele, hány éves. A gyerekeket csapatokba osztottuk, és egymással versenyeztek egész héten. A csapatok: Vulkán Csapat, Gyors Cápa Csapat, Sárkányok Csapat, MineCraft Csapat. Ezután, a melegre való tekintettel, mindenki készített magának egy sapit, amit egész héten tudott használni.

Képek az első napról

A keddi napon megismerkedhettünk a SINOSZ Központ dolgozóival és betekintést nyerhettünk a munkájukba. Délután megnéztük a 101 kiskutya filmet és megbeszéltük, hogy ebből a meséből lesz a hétvégi előadás. A nap végén megleptük az egyik kis táborozót, akinek épp aznap volt a születésnapja.

Képek a második napról

A szerdai napot a Rex Állatszigeten töltöttük, ahol megismerkedtünk a kutyaotthon rövid történetével. Ezután lehetőségünk volt állatokat etetni és simogatni, a legbátrabbak pedig lovagolhattak is.

Képek a harmadik napról

Csütörtökön elkezdtük a próbákat a szombati előadásra és készítettünk dalmatajelmezeket is.

Képek a negyedik napról

A pénteki napot szintén próbákkal töltöttük. A délután folyamán pedig óriás buborékfújókat készítettünk, amit a gyerekek élvezettel próbáltak ki.

Képek az ötödik napról

Szombaton a szülőkkel együtt tartottunk egy családi napot, melynek keretében együtt tornáztunk és kézműveskedtünk a szülőkkel. A hét zárásaként az előadást pedig egy tortával jutalmaztuk.

Képek a hatodik napról

A hét önkéntesek és segítők nélkül nem valósulhatott volna meg. Ezúton köszönjük a segítséget mindenkinek, aki valamilyen formában segítette a munkánkat.

Önkénteseink, segítőink voltak: Mázló Tímea, Nagy Gábor, Horváth Zsófia, Süli Viktória, Süli Szilvia, Császárné Bíró Ágnes, Barcza Kálmánné.

Az utolsó napon a gulyás és a palacsinta 100 főre nélkülük nem készülhetett volna el: Bónyai Ferenc, Bónyai Ferencné, Andorfi Tiborné, Herczegh Andrásné, Szekeres Anikó, Ruff Ildikó, Dávidné Fülöp Anikó.

 Jövőre találkozunk! 🙂