2021. augusztus 14-én a SINOSZ Családi Napot szervezett Tatabányán, amelyre az egész országból vártuk tagjainkat, és nem csak a családdal érkezőket.

Az egész napos rendezvény a sport jegyében zajlott, hiszen főszervezője a KEMSINA SE, azaz a Komárom Esztergom Megyei Siketek és Nagyothallók Sportegyesülete volt, együttműködésben a SINOSZ-szal,

A napot indító szakmai programot, a Sorstársak a sport világában című kerekasztal-beszélgetést asztalitenisz- és dartsverseny követte, a gyerekeket pedig játszóház, arcfestés és kézműves foglalkozás várta. Népszerű volt a Dotto városnéző kisvonatozás, a legbátrabbak pedig kipróbálták a “vasalt utakon” való mászást, azaz a via ferratát is.
Igen sokan voltak kíváncsiak a napot záró gálaműsorra is, sőt, a cselgáncsbemutatót és az indiai táncot követően tagjaink is aktívan bekapcsolódtak a mozgásba: a színpadon többen “megmérkőztek” a dzsúdósokkal, a nézőtéren pedig a közönség is táncra perdült.

Vidám nap volt, mindenki jó hangulatban volt újra együtt ezen a nyári közösségi rendezvényen!
Örülünk, hogy sokan velünk tartottatok.

Fotókkal is felidézzük a nap élményeit: FOTÓALBUM

Köszönjük a rendezvény szponzorainak, hogy támogatásukkal hozzájárultak a sikeres megvalósításhoz:


Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata, ill. Schmidt Csaba volt polgármester és Bereznai Csaba önkormányzati képviselő

Decathlon Magyarország (sporteszközök és -felszerelések)

Hernádi Csaba – Hernádi Kft. Grill Bár tulajdonosa (pénzbeli támogatás)

Becton Dickinson Hungary Kft. (pénzbeli támogatás)

A Vértes Agorája (2020-ban a járvány miatt elmaradt Siketek Világnapja rendezvény tervezett helyszíne volt)