2019. december 15-én, vasárnap ünnepélyes visszatekintéssel zártuk az évet a SINOSZ Szentesi Helyi Szervezetében. A programon a szervezet tagjainak közel a fele vett részt, hogy ezzel is kifejezze köszönetét a Szentesen kialakult kis „családért” és azért a számos programért, amiket a 2019-es év jelentett számunkra.

Természetesen az év zárása ünnepi hangulatban telt, aminek fényét maguk a tagjaink emelték. Hogy hogyan, azt nehéz szavakba önteni. Sorra álltak ki elénk és osztották meg velünk legbensőbb érzéseiket az ünnepekhez kapcsolódóan a szeretetről, az ünnep lényegéről. Volt, aki ezt versben, volt, aki prózában és olyan is, aki dalban tette meg. Voltak, akik mosolyt csaltak az arcunkra és olyanok is, akik meghatódottságot és könnyeket. Köszönjük mindannyiuknak.

Természetesen Talmácsi Ferenc helyi elnökünk jóvoltából ez a program sem telhetett el éhes gyomorral, így bográcsos káposztával kedveskedett a megjelenteknek. Gyergyainé Adamik Róza pedig a finommotoros mozgásunkat tette kihívás elé, nem is akárhogy: saját kezűleg készített mézeskalácsait díszíthettük, ki-ki a maga ízlése szerint.

Mindeközben pedig természetesen vetítésre kerültek a 2019-es év fényképei, ahol mindenki hatalmas lelkesedéssel keresgélte magát, barátait és családtagjait.

Bízunk benne, hogy a 2020-as év hasonlóan sűrű és programokkal, izgalmakkal teli lesz, mint a tavalyi volt.