2023.06.06. 16:19

A hölgyeket köszöntöttük Szentesen

Hagyományainkhoz hűen idén is tartottunk nőnapi, ünnepi összejövetelt a szentesi szervezetnél.

SINOSZ Szentesi Helyi Szervezetében 2023. március 24-ére nőnap alkalmából szerveztünk ünnepséget. A februári költözésünket követően már a szervezet új „otthonában”, a Dózsa-házban tartottuk meg az összejövetelünket.

A program bevezetéseként a megyei ügyintéző történeti áttekintést tartott a nőnap eredetéről, majd Talmácsi Ferenc helyi elnök köszöntő beszéde után az alkalomhoz illő költemények hangzottak el Bige Mihály előadásábanToókos Ferenc tagunk egyedi ajándékkártyákat szerkesztett, melyeket néhány kedves szó kíséretében adott át. Az elnökünk pedig – örökmozgó kis unokája szorgos segítségével – illatozó törpe szegfűvel kedveskedett minden hölgy résztvevőnknek.
Természetesen most sem maradhatott el a többféle sütemény, hiszen a résztvevők mindig lelkesen készülnek, sütöttek most is sok finomságot, melyeket jóízűen elfogyaszthattunk, kellemes baráti beszélgetések mellett. Sokan eljöttek a rendezvényre, volt, akivel már nagyon régen találkoztunk utoljára, és mindig örülünk, ha közösen tölthetünk egy vidám délutántKöszönettel tartozunk a szervezőknek, jó látni, hogy tagjaink és barátaik aktívan dolgoznak a közösségért.

Köszönjük Vörös Krisztina jelnyelvi tolmácsunk kommunikációs akadálymentesítésben való közreműködését a program során, melyet a SINOSZ SzÉP keretében valósítottunk meg.

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: