A SINOSZ megyei és helyi szervezetei

Önálló szervezeti honlapoldalak megyénként

Szervezeteinknek megyénként saját honlapoldaluk van. Ezeken találod meg a szervezetek elérhetőségeit, az ügyfélfogadási időket, a megyei tolmácsszolgálati információkat, a megyei híreket és programajánlókat. Országos szolgáltatásaink honlapjait is közvetlenül eléred ezekről a megyei oldalakról.

Az alábbi listából kiválasztva, vagy a térképen a megfelelő megyére kattintva éred el a Téged érdeklő megyei szervezet honlapoldalát.

A szervezetek és klubok ügyfélfogadásaira országos naptárunkban lehet időpontot foglalni: IDŐPONTFOGLALÁS

A tagszervezetek működése

A SINOSZ a magyar siket és nagyothalló emberek országos érdekképviseleti szervezete, mely helyi és megyei szervezetekre, illetve azok tagságára épül. Taglétszámunk évente változik, de átlagosan 12-14 ezer fő körül mozog.

A SINOSZ országos központja és Fővárosi Szervezete Budapesten található. Megyei szervezeteink a megyeszékhelyeken és Vácon találhatók. A kisebb városokban helyi szervezetek, ill. néhány helyen klubok működnek.

A tagsággal való kapcsolattartást, a működéshez szükséges szervezési és adminisztratív feladatokat megyei ügyintéző munkatársaink végzik. Ha kérdésed van, a honlapon keresztül is küldhetsz üzenetet szervezeti vagy központi munkatársainknak.

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: