Képesek vagyunk magazin

2024. II. negyedév

Magazin ajánló

2023.03.23. 10:50

Kedves Olvasónk!

A KÉPESEK VAGYUNK – mint neve is mutatja – nem újság, hanem magazin, ezért nem híreket és szervezeti információkat közvetít, hanem a kikapcsolódást és ismeretterjesztést szolgálja, könnyed, olvasmányos stílusban, sok-sok képpel színesítve cikkeit.

Olyan témákkal foglalkozik, melyek érintik a siket és nagyothalló embereket, de nemcsak róluk és nekik szólnak, hanem érdekesek lehetnek a környezetükben élő, vagy a hallássérült közösség iránt érdeklődő halló olvasók számára is. Másik különlegessége, hogy hallássérült szerzők készítik önkéntes alapon, így igazán első kézből és hitelesen, sokszor személyes élettörténeteiket vagy tapasztalataikat megosztva íródnak a cikkeik, sőt, gyakran magyar vagy külföldi siket és nagyothalló személyeket ismerhetünk meg a portrékból, interjúkból is. Találunk a magazinban jelnyelvi videócikket is, ami igazán egyedivé teszi a lapunkat.

Reméljük, Te is találsz benne érdekes vagy éppen szórakoztató olvasnivalókat, és rendszeres olvasójává válsz a magazinnak. Ha tetszik, örülni fogunk, ha másoknak is ajánlod, hogy minél több olvasónk láthassa: mi is KÉPESEK VAGYUNK!

Összes
2024
2023
2022
2021
2020

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: