2023.03.29. 16:05

A hölgyeket ünnepeltük Gyulán

Nőnap a SINOSZ Békés Megyei Szervezeténél

Nőnapi ünnepség és március 15-i megemlékezés volt 2023. március 10-én a gyulai SINOSZ-székházban, a gyulai és a békéscsabai szervezet közös rendezésében.

Az ünnepi rendezvény igen sikeres volt, mivel mintegy 39 fő vett részt. Az ünnepség a március 15 -i megemlékezéssel kezdődött, Debreczeni Imre, a gyulai szervezet elnökének megemlékező szavaival. Ezt követően a március 15-ét méltató szavalatokra került sor Orosz Sándor és egy gyulai tagtársunk személyében.
A megemlékezést követően – a nőnapi ünnepségnek megfelelően – a nők köszöntésére került sor verses formában, Orosz Sándor és Fekete István előadásában. A további műsorban az orosházi irodalmi társulat pantomim-előadását láthattuk, majd ezt követően egy akrobata táncos fiatalember műsoros bemutatójára került sor, amely igen látványos volt és nagyon sikeres.

Ezek után Fekete István, a békéscsabai elnök a nőket köszöntő szavai után virágokkal kedveskedtek a férfiak a jelen lévő hölgyeknek. Ezt követően vacsora megrendezésére került sor csirkesülttel és körettel, valamint süteményekkel – a jelen lévő ünnepeltek jó étvággyal fogyasztották el a vacsorát. A vacsora elfogyasztását követően került sor az ünnepség zárására.

Sajnálatos viszont, hogy ezen rendezvény csak a gyulai és a békéscsabai vezetők egyéni támogatása árán valósulhatott meg. Ugyanakkor egy igen kedvezőtlen körülmény, a Békés Megyei Szervezet székházában a klubhelyiség megszűnése* is nehezítette a rendezvény létrehozását, amely a gyulai és békéscsabai szervezet összefogásával tudott megvalósulni.

A programot a SINOSZ SzÉP keretében valósítottuk meg.

Fekete István békéscsabai elnök

 

* Megjegyzés: A békéscsabai klubhelyiség bérleti szerződését takarékossági okból voltunk kénytelenek felmondani. Sajnos ilyen megszorító intézkedésekre az egész országban rákényszerült a SINOSZ.

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: