2024.06.20. 11:43

A kaposvári Virágfürdőben jártunk a Somogy megyei tagokkal

Az Országos Nyugdíjas Kulturális- és Fürdőfesztivál sokszínű programján vettünk részt.

Az Országos Nyugdíjas Kulturális- és Fürdőfesztiválon vettünk részt tagjainkkal, 2024. június 14-én, a kaposvári Virágfürdőben.

Az egész napos programon az ország 26 településéről érkező résztvevők szerepeltek. Fellépők érkeztek: Pécsről, Nagyatádról, Gyömrőről, Báta, Kalocsa, Tamási, Magyarhertelend, Martonvásár, Tengelic, Kisapáti, Érd, Enying, Siklós, Pusztaszabolcs településekről, és még sok más helyről. A szereplők különleges, az előadásokhoz, táncokhoz illő hímzett, díszített ruhákba öltözve adtak műsort. A versmondók, humoros előadások, prózák nagy vidámságot hoztak a nézőknek. Igazán magas színvonalú előadásokat, műsorokat láthattak a tagjaink és a fesztiválon részt vevők.

Délben finom ebédet ehetett, aki regisztrált az étkezésre. Délután tombolasorsolás volt, a tombolatárgyakat az érkező együttesek hozták. Az együttesek a támogatók nevét is megemlítették és megköszönték a felajánlásokat. 

Ezen a szép napon a régi ismerősök kellemesen, beszélgetve töltötték együtt a napot, fürödtek a gyógyfürdő tiszta vízében.

 A program záró műsora a „kedvenc”, Kaczor Feri énekes fellépése volt, aki mulatós nótákkal még emlékezetesebbé tette a fesztivált.

A nagy meleg ellenére mindenki jól érezte magát. Itt találkozhattak a különféle civil szervezetek és a SINOSZ tagjai is egymással.

A belépőjegyek árát Kaposvár Megyei Jogú Város Népjóléti Bizottsága támogatta tagjainknak. Programunk a SINOSZ SzÉP keretén belül valósult meg.

Írta: Máté-Mártonné Iványi Katalin, SINOSZ Somogy Megyei Szervezet elnök

 

 

 

 

 

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: