2023.09.18. 15:29

A Kölyökvadon Családi Játszóházban búcsúztattuk a nyarat

Játszóházban jártunk a Fővárosi Szervezettel 

A SINOSZ Fővárosi Szervezete a Kölyökvadon Családi Játszóházban szervezett nyárbúcsúztatót 2023. szeptember 2-án, szombaton.

Kellemes meleg, nyárias időt fogtunk ki a SINOSZ SzÉP keretében szervezett programon a játszóház-látogatáshoz.

20 gyermek vett részt szülőkkel együtt a családi játszóházban szervezett nyárbúcsúztatón. A gyerekek először felfedezték a játszóház minden zegét-zugát, kicsik és nagyok is. Minden korosztály számára volt ugrálóvár, csúszdák, labirintus-mászórendszer, mászófal, és az állatokat is meg lehetett szemlélni a különböző party szobákban vagy a büfénél kihelyezett terráriumokban.

3 programon vehettek részt a gyerekek: falmászás, állatsimogatás és kincskeresés (azonos tárgyak megtalálása volt a feladat). Nagyon élvezték a gyerekek ezt a délutáni  játszóházas programot, a szülőkkel együtt töltött idő hangulatos, családias légkört teremtett számukra. A gyerekek kaptak tőlünk egy-egy szívószálas üdítőt és cukorkákat is, ezt a külön biztosított party szobában fogyasztották el.

Kellemesen elfáradtunk mi, szervezők és a szülők is, de a gyerekeken láttuk, hogy szívesen maradtak volna még tovább a zárás után is.

Külön köszönjük Sáfrány Balázsnak az állatbemutatót és kolléganőjének, Lobotka Bettinának a kommunikációs akadálymentesítést!

Programunkat a SINOSZ SzÉP keretében valósítottuk meg.

 

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: