2023.09.06. 15:18

Az Aeroparkba kirándulunk Kaposvárról

Gyertek velünk Budapestre, a reptérre és a Repülőgép Múzeumba!

 SINOSZ Somogy Megyei Szervezete szeretettel meghívja tagjait a következő kirándulására, amely 2023. szeptember 16-án lesz Budapestre, az Aeropark Repülőgép Múzeumba.

A 11:00-kor kezdődő három órás program során reptérlátogatáson veszünk részt, ahol különleges Malév Ikarus buszokkal megyünk a repülőgépek közelébe. Itt lehetőség van kiszállásra a következő helyeken: bevezető fénysorban, a forgalmi előtér szélén, a futópályák mellett, valamint a tűzoltóságon. Túravezetők folyamatosan tájékoztatnak minket a reptér eseményeiről, miközben igyekeznek lerántani a leplet a légi közlekedés misztikus világáról.

Utána a Repülőgép Múzeumba látogatunk el. A kiállításon megnézzük a magyar közforgalmú repülés elmúlt 70 évének szinte teljes fejlődéstörténetét. Különféle régi repülőgépmodelleket láthatunk itt.

Aki a szimulátorokat szeretné kipróbálni, az külön jegy vásárlása mellett megteheti:
Árait itt találjátok: https://aeropark.hu/araink/
(Írjon az ügyintézőnek, segít időpontot foglalni rá)

Valamint ezen a napon Kék lámpás találkozó is lesz a Múzeumnál. A honlapjuk szerint:
„Az ország minden részéről különféle típusú és méretű kék lámpás járművek érkeznek az Aeroparkba. A tűzoltó-, rendőr-, és mentőautók mellett helikopterek is tiszteletüket teszik a nagyszabású rendezvényen. Látványos bemutatók, izgalmas szimulációk, élményautózás, speciális eszközök, kék lámpás játszótér és járműfelvonulás vár mindenkit a ferihegyi repülőmúzeumban.”

Programunk jelnyelvi akadálymentesítéssel valósul meg.

A SINOSZ támogatásával a kedvezményes csoportos jegy ára: 2.100,- Ft/fő  

Utazása kaposvári vasútállomásról a 6:07-kor induló vonattal megyünk Kelenföldig, majd az M4 metróval a Kálvin térig. Onnan a 100E Repülőtéri Expressz busszal jutunk a repülőtérhez.

Visszautazás terv: Kelenföldről 16:53-kor induló Somogy IC-vel.

Utazás, étkezés egyénileg, önköltségesen. Nagyon sokan lesznek a reptéren, külön étkezést nem biztosítanak. Javaslom, hogy mindenki hozzon bőséges folyadékot, élelmet a programra.

Jelentkezési határidő: szeptember 11.

A belépéshez előzetes, névre szóló regisztráció szükséges az Aeropark felé is, ezért a megyei ügyintézőnek küldjétek el az alábbi személyes adatokat:

  • a nevet,
  • lakcímet,
  • születési helyet és időt,
  • anyja nevét
  • személyazonosító okmány sorszámát.

 Jelentkezni lehet: Tar Zsuzsa megyei ügyintézőnél a +36703775725 számon SMS-ben, Facebookon, vagy a kaposvar@sinosz.hu e-mail-címen.

Programunk a SINOSZ SzÉP keretében valósul meg.

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: