2024.03.14. 16:53

Baranyaiak a hallás világnapján és a Madame Tussauds panoptikumban

Dupla programért kirándultak tagjaink Budapestre egy kora tavaszi napon.

2024. március első szombatján a SINOSZ Baranya Megyei Szervezet kis csapata felkerekedett, hogy rész vegyen a hallás világnapja SINOSZ országos rendezvény programján Budapesten, a Benczúr utca 21-ben.

A Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége információs rendezvényén  a hallássérült érdeklődők találkozhattak a hallásjavító segédeszközök forgalmazóival.

A személyes találkozás, lehetőség a problémák, nehézségek megvitatására a nagyothalló tagok nagy megelégedésére volt! 

Az első alkalommal megrendezett program sikerén felbuzdulva reméljük, nem csak egyszeri alkalom volt, és folytatás következik!

A tartalmas délelőtti program után kikapcsolódásnak számított a magyar és külföldi „hírességekkel” való találkozás Madame Tussauds panoptikumában, még akkor is, ha azok csak viaszból voltak.

A dunántúli ügyintézőknek köszönhetően mindenki felkészülhetett a nagy találkozásokra, az előzőleg kézhez kapott tájékoztatóval. 

A SINOSZ SzÉP keretében szervezett kettős program nemcsak a panoptikum különleges hangulata miatt volt fantasztikus, hanem azért is, mert egyedülállóan hozta össze a dunántúli hallássérülteket és az ügyintézőket egyaránt!

Reméljük, hagyományt teremtettünk és lesz még sok ilyen program!

Köszönet az ötletgazdának, a szervezőknek és nem utolsósorban a résztvevőknek.

 

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: