2024.06.11. 16:36

Beépített hallásjavító megoldásokról ismeretterjesztő előadás volt Győrben

Cochleáris implantátum, BAHA és OSIA-rendszerek indikációiról is szó esett

Az ismeretterjesztő előadás után beszélgetés zárta a délutánt.

A SINOSZ Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete 2024. 06. 07-én, pénteken ismeretterjesztő előadást szervezett a tagjainak.

A HEAR&GO Kft. részéről a cég képviselői érkeztek hozzánk. Kovács Réka ügyvezető-helyettes asszony tartotta az előadást Cochlear implantálható hallásjavító megoldások címmel, amelyen Bimbi Fruzsina jelnyelvi tolmács gondoskodott az infokommunikációs akadálymentesítésről.

17 részt vevő sorstárs átfogó ismereteket kapott a HEAR&GO Kft. és Cochlear Tudásközpont magyarországi képviselet működéséről. Betekintést kaptak a globális lábnyomukról, a Cochlear küldetéséről és a szolgáltatásairól. Megismerkedtek a beépített hallásjavító megoldásokkal. A cochleáris implantátum-rendszerek működéséről sok szó esett, hogy jobban megértsük a témát. Elmondták a cochleáris implantátum orvosi javallatait, hogy kiknek ajánlják. A cochleáris implantátumon kívül bemutatásra kerültek a BAHA és OSIA rendszer indikációi is. A magyarországi ellátás folyamataira is kitért az előadó, majd az ügyfélutat ismertette. Végül felsorolta az implantálással foglalkozó intézményeket. Megadta az online felületek hozzáférhetőségét és az iroda elérhetőségét is, ahol kapcsolatba kerülhetnek a tagjaink és sorstársaink. Időpontot foglalhatnak a szolgáltatásaikra, ha valaki úgy dönt, hogy szeretne esélyt adni magának a jobb hallásért és beszédértésért, tehát megoldást választhat a hallásjavításra.

A résztvevők közül néhányan érdeklődést mutattak a termékek iránt és kérdéseket intéztek az előadó felé, aki készségesen válaszolt minden kérdésre.

A szervezet tagsága nevében szerény ajándékkal köszöntük meg az előadást. A kft. munkatársai sem üres kézzel érkeztek hozzánk,  ismeretterjesztő tárgyakkal kedveskedtek nekünk.

Szívesen várják azok jelentkezését, akik belevágnának egy jobb hallás világába.

A program a SINOSZ SzÉP keretében valósult meg.

 

 

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: