2023.06.27. 12:30

Budapesti Atlétikai Világbajnokság – díjtalan részvétel a nyitónap eseményein SINOSZ-tagoknak!

Tiszteletjegyek korlátozott számban - elindult az előzetes igényfelmérés!

Magyarország történetének eddigi legnagyobb sporteseményét, a Budapesti Atlétikai Világbajnokságot 2023. augusztus 19-27. között rendezik meg. 2000 atléta érkezik Magyarországra több mint 200 országból azért, hogy a sportok királynőjét, az atlétikát ünnepelje, és részt vegyen a világ harmadik legnagyobb sporteseményén.

A budapesti atlétikai világbajnokság jószolgálati partnere a Civilút Alapítvány, amely civil együttműködő partnerei, köztük a SINOSZ tagjai számára is ingyenes belépési lehetőséget biztosít a rendezvény nyitó napjára. Ingyenes jegyeket korlátozott számban az augusztus 19-én délelőtti (10:30-15:00) vagy délutáni (18:30-22:00) programokra tudnak biztosítani. Ezek közül várhatóan a 18:30-kor kezdődő Megnyitó ünnepséget (Opening Ceremony) fogják jelnyelvi tolmácsolással akadálymentesíteni, a versenyekről csak a kijelzőkön lesz szöveges tájékoztatás.

A rendezvény helyszíne: Nemzeti Atlétikai Központ (1095 Budapest, Hajóállomás u. 1.)

A nyitónapi versenyprogram itt tekinthető meg, a NAP1 oszlopban:
https://worldathletics.org/hu/competitions/world-athletics-championships/budapest23/timetable

Az augusztus 19-i programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

A regisztrációt augusztus elején nyitják meg. Előtte, július 31-ig egy előzetes felmérést végeznek a jegyigényekre vonatkozóan, tehát a jelentkezési folyamat 2 lépésből áll.

1. lépés: előzetes felmérés:

  • Jegyigénylés és feliratkozás a világbajnokság jegyinformációs hírlevelére. Ez még nem jelent automatikusan részvételi lehetőséget a rendezvényen!
  • Miért fontos az előzetes feliratkozás? Az ingyenes jegyek korlátozott számban lesznek elérhetők, ezért az augusztusi jegyregisztráció során előnyt fognak élvezni azok a jelentkezők, akik a hírlevélre regisztráltak, és ezzel együtt előre jelezték a részvételi szándékukat.
  • Az előzetes igénylőlapot a https://joszolgalat.civilut.hu/ linken lehet kitölteni.
    Ott be kell írni egy intézményi kódot is, amivel igazolod, hogy a SINOSZ tagja vagy. Ezt a kódot a SINOSZ saját hírlevelében küldjük ki június végén.

Jelentkezési határidő: július 31. éjfél., de célszerű minél előbb jelentkezni!

2. lépés: regisztráció az eseményre augusztus elején

A Civilút Alapítvány részletesen tájékoztatni fogja a jegyinformációs hírlevélre feliratkozott jelentkezőket a regisztráció megnyitásáról és a további teendőkről, a jegyátvételről, a parkolási lehetőségekről, és minden, az eseményhez kapcsolódó tudnivalóról.

Figyelem! A térítésmentes tiszteletjegyek korlátozott számban lesznek érhetők. Ezért fontos, hogy csak olyan személyek jelentkezzenek a programra, akik biztosan részt is vesznek majd az eseményen! Még így sem fognak tudni tiszteletjegyet biztosítani a VB-re minden igénylőnek, regisztráló jelentkezőnek, ezért kérjük a megértéseteket.

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: