2022.07.26. 07:38

Családi egészségnap Nyíregyházán

A SINOSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete 2022. szeptember 3-án 10 órától CSALÁDI EGÉSZSÉGNAPRA hívja, várja tagjait és hozzátartozóikat Nyíregyházára, az Erdei Tornapályára.

A SINOSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete 2022. szeptember 3-án 10 órától – jelnyelvi tolmácsolással akadálymentesített – CSALÁDI EGÉSZSÉGNAPRA hívja, várja tagjait és hozzátartozóikat Nyíregyházára, az Erdei Tornapályára.

Az egész naposra tervezett rendezvényen 10 órától vendégünk lesz Orbán János jógaoktató, aki megismertet minket a jóga rövid történetével és alapjaival, testünkre és lelkünkre gyakorolt hatásaival, és egy mindenki számára könnyen elvégezhető gyakorlatokból álló foglalkozást tart nekünk kedves segítőtársával, Kovács Erikával.

Ezt követően a testünkben futó energiapályákkal, azaz a meridiánokkal ismerkedünk meg, megtapasztalhatjuk a thai és japán száraz masszázstechnikák jótékony hatásait és talán még elleshetünk néhány hasznos fogást is, amit a későbbiekben hasznosíthatunk.

Kérjük, hogy laza öltözetben gyertek és elemózsiát hozzatok magatokkal!

Akinek van jógamatraca, ne hagyja otthon! (Akinek nincs, korlátozott számban tudunk biztosítani.)

Tartsatok velünk minél többen az egész megyéből!

Jelentkezés szeptember 1-ig a megyei ügyintézőnél:

  • nyiregyhaza@sinosz.hu
  • +36 70 708 7019

Az Erdei Tornapálya az 5-ös, 8-as és 12-es buszjáratokkal közelíthető meg a Sóstói úti Kórház megállóhely mellett. Találkozó 10 órakor a színpad mellett, a szokott helyen.

Rendezvényünket a SINOSZ SzÉP keretében valósítjuk meg.

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: