2023.08.25. 08:47

Családi sportnapot tartottunk Győrben

A SINOSZ Győri Helyi Szervezete idén is Családi sportnapot rendezett.

A SINOSZ Győri Helyi Szervezete 2023. augusztus 12-én, szombaton családi sportnapot tartott a győri Aranypart 1-en, a Lapos szabadstrandnál. Jagodics Rezsőné helyi elnök köszöntötte a résztvevőket.

A kellemes strandidő kedvezett nekünk. Jagodics Rezsőné helyi elnök és Németh Evelin megyei ügyintéző bemelegítő tornát és akadályversenyt rendezett a tagoknak. 30 fő részvételével indult a nap.
Három ötfős csapatban mérték össze az erejüket a tagok a sorversenyen: Barátság, Cica és Kutya csapat. Nem a vetélkedés volt a fő cél, hanem a részvétel, a mozgás öröme és az együttlét érzése. A sporteszközöket a Győri SZC Kossuth Lajos Technikum és Kollégiumból kérte kölcsön az ügyintéző és az elnök közösen. Köszönjük az iskola két pedagógusának a segítségét és együttműködésüket a feladatokra vonatkozó útmutatások összeállításában!

A pizzaebéd után önfeledt beszélgetés következett. Voltak, akik a szabadban UNO és magyar kártyával kellemesen játszottak – ezeket a korábbi önkormányzati támogatásból vásároltuk. Mindenféle játékot hoztunk a megyei szervezetből és azokból választhattak a tagok kedvükre: tollaslabda, sakkjáték, különböző társasjátékok. A játék közben visszaidéztük a játék szabályait, mert nem mindenki emlékezett rájuk. Sopronból, Szombathelyről és Budapestről is érkeztek sorstársaink, akik kikapcsolódtak velünk, és élvezték a gyönyörű természetet is.

Továbbra is szeretnénk egymással kapcsolatot tartani, és reméljük, hogy a következő hagyományos programra is eljönnek más szervezeteink tagjai is. Fontosnak tartjuk a kapcsolat ápolását a tagok között.

Emléklapot és kis apróságot minden résztvevő kapott búcsúzóul.
Köszönjük Hajduk Szilvia jelnyelvi tolmácsnak a munkáját az infokommunikációs akadálymentesítésben.

A program Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásából valósult meg.

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: