2022.03.25. 18:00

A Csepeli Jégparkban koriztunk

Volt egyszer egy jégkorcsolyázás, még 2022 februárjában, a Csepeli Jégparkban, a Budapesti Nagyothallók Szervezete programjaként.

Volt egyszer egy jégkorcsolyázás, még 2022 februárjában, a Csepeli Jégparkban, a Budapesti Nagyothallók Szervezete programjaként.

Szuper helyen helyezkedik el a Csepeli Jégpark, amely Budapest egyetlen körfolyosós jégpályája. Tömegközlekedéssel könnyen odataláltunk a helyszínre. Hatalmas helyiség van a korcsolyafelvételhez, plusz lehet bérelni is, ha nincs jégkorcsolyád.

A jégpálya úgy van kialakítva, hogy aki még esetleg nem tud korcsolyázni, annak van tanulópálya is. Kicsik és nagyok egyaránt mehetnek oda gyakorolni. A jégparkhoz a nagy pálya mellett tartozik egy kisebb, téglalap alakú pálya és egy kígyószerű jégfolyosó is. Hangulatos zene is szólt a jégpályán. Ki volt alakítva pihenő sziget is a jégpark közepén.

Én nagyon jól éreztem magam, mindenki mosolygott és nagyszerűen kikapcsolódtam a jégkorcsolyázás alatt. Volt egy tag, akiről kiderült, hogy ő már régóta jól tud korcsolyázni, hiszen pár éve jéghokizik. Tőle tanulhattam egy pár technikát.

Remélem, jövőre ismét találkozom veletek a jégparkban, hisz érdemes odamenni, mert 3 órát lehet ingyenesen korcsolyázni SINOSZ-igazolvány felmutatásával!

Kupsza-Kerekes Zsuzsanna szervezeti ügyintéző

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: