2022.03.21. 11:56

A Csodák Palotájában jártunk Miskolcról

A SINOSZ Miskolci Helyi Szervezetének tagjaival 2022. március 5-én nőnapi kiránduláson vettünk részt Budapesten, a Csodák Palotájában.

A SINOSZ Miskolci Helyi Szervezetének tagjaival 2022. március 5-én nőnapi kiránduláson vettünk részt Budapesten, a Csodák Palotájában.

Több irányból utaztunk, ki vonattal, ki autóval. Végül 32-en léptünk be az izgalmas és sok érdekességet tartogató „palotába”.

Rögtön egy különleges Science show-n találtuk magunkat, amely látványos, tudományos kísérletbemutató az Öveges színpadon.
Mi is az a buborék? Miért gömbölyű? Mekkora a világ legnagyobb buboréka? Mitől marad meg egy molnárka a víz felszínén? Ezekre és hasonló kérdésekre kaphattunk választ.

Ezt követően a csoportunkban minden nőt egy mutatós, 4 db-os fűszertartóval leptek meg a férfi résztvevők a SINOSZ jóvoltából.
Innentől kezdve mindenki önállóan fedezte fel – érdeklődésének megfelelően – a tudományos világot. Ismerkedtünk a mágneses mezőkkel, a tudósokkal, a születés és az illúziók érdekességeivel stb.

Sok élménnyel gazdagodva egy csodálatos napot töltöttünk együtt.

Köszönjük Horváth Hajnalka jelnyelvi tolmácsnak az akadálymentesítésben való kiváló közreműködést.

Programunkat a SINOSZ SzÉP keretén belül valósítottuk meg. Köszönjük mindenkinek a részvételt.

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: