2024.06.11. 16:23

Dupla program várta a tagokat Szekszárdon

A pénzügyi tudatosságról szóló előadáson és bábelőadással egybekötött bábkészítésen vettünk részt a Tolna Megyei Szervezetben.

Az Erste Bank szekszárdi fiókvezetője, Weimertné Kiss Eszter tartott előadást a SINOSZ Tolna Megyei Szervezetében, Szekszárdon 2024. május 24-én.

A jelnyelven akadálymentesített előadásban három kulcsfontosságú témáról kaptunk hasznos ismertetőt: pénzügyi egészség, csalásmegelőzés, valamint a SINOSZ és az Erste Bank közötti együttműködés. Az előadás után lehetett kérdezni, tagjaink éltek is a lehetőséggel, nagyon sok kérdés elhangzott. Mivel hasonló program még számos megyei szervezetünknél meg fog valósulni, addig részletesebb információkat nem árulhatunk el. 

A sok hasznos információ után egy kicsit lazább, vidám program várt még ránk, ugyanis gyereknap közeledtével egy rövid, de mindenki számára ismert bábelőadást nézhettünk meg jelnyelvi tolmácsolásban. Móricz Zsigmond: Iciri-piciri meséje mindnyájunkat kicsit visszavitt a gyermekkorba, majd remek hangulatban bábokat készítettünk, ki saját magának, ki az unokájának. Mindig nagy öröm látni, amikor az idősebb korosztály is szívesen vesz részt kézműves foglalkozásokon és mindig nagyon vidám a hangulat, sokat nevetünk. 

 

 

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: