2023.12.11. 17:53

Egerben taggyűléssel zártuk az évet

A 2023-as év történéseit a SINOSZ Heves Megyei Szervezeténél Évzáró taggyűléssel foglaltuk össze Egerben december 1-jén.

Kevesen jöttek el a rossz időjárásra hivatkozva, hiszen szakadó ónos eső és kisebb fagyások mellett, éppen szinte járhatatlanok voltak a szomszédos városok dombos útjai. Sokan jelezték távolmaradásukat, de innen is üdvözöljük őket és küldjük jókívánságainkat nekik. Lesz még lehetőség összejönni, a programok szervezése jövőre is folytatódik.

A tagokkal 2023-ban sok-sok programot bonyolítottunk le, hiszen összesen 243 tagot mozgattunk meg a programjaink során. Kirándulásokkal, előadással, összejövetelekkel színesítettük szabadidejüket. Örömmel jutottunk el 2-szer is a Korda Filmparkba Etyeken, az Operaházba, a Füvészkertbe pedig a budapesti utazások során. De a nyári 3 napos kirándulásunk Szarvasra-Kecskemétre is jól sikerült. Az ifjúságot is kimozdítottuk a komfortzónájukból, és kihívást, próbatételt szerveztünk nekik. Mindhárom verseny magas létszámmal zajlott le. Eger civil életében is helyet kaptunk a Föld napja, a Múzeumok Éjszakája, az Eger ünnepe vagy éppen az Esélynap kapcsán. Eger MJV Önkormányzatának támogatásáról is beszámoltunk és a Helyi Esélyegyenlőségi Program tervezetéről is számot adtunk.

A taggyűlésen az új honlap oldalain követtük végig a lezajlott eseményeket, programokat a hírek, beszámolók felolvasásával, képek nézegetésével.

Kellemes ünnepeket kívánunk és sikerekben gazdag új esztendőt tagjainknak és családjuknak!

Találkozunk 2024-ben!

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: