2023.11.02. 15:36

Egészségnap volt Pécsen

Életünk során a legfontosabb "tényező" az egészségünk! Reméljük, hogy evvel a programmal tudtunk ebben segíteni tagjainknak.

A SINOSZ SzÉP program keretén belül egészségnapot tartottunk a Baranya Megyei Szervezetben a 2023. szeptemberi 14-ei klubnapon.

A téma kifogyhatatlan, hiszen az egészségmegőrzés, az egészséges táplálkozás a mindennapi életvitelünk része kell, kellene hogy legyen.

Dr. Ivanova Enikő belgyógyász szakorvos, aki a Komlói Kórház anyagcsere és diabetológiai szakrendelésén dolgozik, vállalta, hogy a hallássérült érdeklődőkkel tölti ezt a délutánt.

Felmérve a résztvevők életkorát, kiemelten érintettük az időskori cukorbetegséget. A komplex vizsgálódáskor kiderül, hogy a rossz táplálkozás, a mozgásszegény életmód, mind mind hozzájárulhat a diabétesz kialakulásához.

Számtalan kérdés, általános és személyes is, mind megválaszolásra került, így a tervezett vérnyomás- és vércukormérésre már szinte alig maradt idő a program során.  

Ígéretet kaptunk a doktornőtől, hogy évente ellátogat majd hozzánk, és csak remélni tudjuk, Ő is olyan kellemes élményekkel tért haza, mint ahogyan mi zártuk ezt a klubnapot.

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: