2024.06.07. 16:24

Egészségnapot tartottunk Orosházán

Ingyenes szűrésekkel, életmódbeli tanácsokkal vártuk az érdeklődőket.

A SINOSZ Orosházi Helyi Szervezetében 2024. május 28-án egészségnapra invitáltuk tagjainkat, melyet az Egészségfejlesztési Iroda – Orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet munkatársainak közreműködésével szerveztünk.

A résztvevők általános állapotfelmérésen és ingyenes szűrővizsgálatokon vehettek részt: az egészségügyi szakemberek BMI, vázizom-összetétel és zsigeri zsír százalékos meghatározást végeztek, illetve vércukorszintet és vérnyomást mértek, majd a kapott eredmények kiértékelése alapján mindenki számára egyéni tanácsokat adtak az egészséges életmód fenntartása, fejlesztése érdekében. Amíg mindenki sorra került, volt idő smoothie-kat készíteni, egészséges zöldség és gyümölcs alapanyagokból, melyeket jóízűen el is fogyasztottunk.

Köszönettel tartozunk az Egészségfejlesztési Iroda munkatársainak, Csukáné Borza Alexandrának és Nóránt Zsuzsannának, akik eljöttek hozzánk, és az egyéni vizsgálatokat követően a résztvevők számára hasznos tanácsokat nyújtottak. 

Köszönjük tagjainknak, hogy ezúttal is könnyed, szezonális gyümölcsös házi süteményekkel készültek az alkalomra, mindig örömmel fogadjuk a finomságokat.

Programunkat a SINOSZ SzÉP keretében valósítottuk meg.

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: