2024.04.09. 15:13

Együtt köszöntöttük a hölgyeket Gyulán

Két Békés megyei helyi szervezetünk közös nőnapi ünnepségéről adunk képes beszámolót.

A SINOSZ Békéscsabai és Gyulai Helyi Szervezetei közösen tartottak nőnapi ünnepséget 2024. március 16-án a gyulai Civil Házban.

A rendezvényt Debreczeni Imre gyulai és Fekete István békéscsabai helyi elnökök nyitották meg. Nemcsak a hölgyeket ünnepeltük aznap, hanem március 15-ei nemzeti ünnepünkről is tartottak egy rövid megemlékezést. A bevezetőt követően Fekete István elnök Arany Viktor egyik nőnapi köszöntőjével kedveskedett a hölgyeknek.

Süteménysütő versenyt is szerveztünk, hogy a vállalkozó kedvű résztvevők elhalmozzanak bennünket édes és sós finomságokkal. Érkezett is számos házi sütemény, a zsűri jóízűen mindet végigkóstolta, majd értékelték és kiválasztották a díjazottakat: Veresné Szűcs Anna, Pappné Hajdu Mónika és Adamik Magdolna bizonyultak a legügyesebbnek, egyedi oklevéllel köszöntük meg fáradozásukat.

Apró kedvességgel is készültünk az ünnepelteknek, amit az elnökség adott át, a bográcsban készült finom ünnepi ebéd elfogyasztását követően.

Örülünk, hogy ilyen sokan eljöttek vagy csak beugrottak, hogy találkozzanak régi ismerősökkel és barátokkal. A program késő estig, kötetlen beszélgetésekkel folytatódott. Köszönjük a két szervezet elnökségének fáradozását a rendezvény megvalósításában, továbbá köszönjük Szlaukó-Fischer Nóra jelnyelvi tolmácsnak a kommunikációs akadálymentesítésben való közreműködését.

A programot a SINOSZ SzÉP keretében rendeztük meg.

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: