2023.12.15. 10:26

Ellátogatott a Mikulás a Fővárosi Szervezetbe

Mikulás-ünnepséget tartottunk Budapesten, a SINOSZ-székház Színháztermében.

A SINOSZ Fővárosi Szervezete gyerekeknek és szülőknek szervezett Mikulás-napi programot a SINOSZ-székház Színháztermében, 2023. december 2-án, szombaton.

Idén is újra eljött hozzánk Budapesten a minden évben nagyon várt Mikulás. Most is nagyon izgatottan várták a gyerekek a „Nagy szakállút”, gyönyörűen fel voltak öltözve, ünnepi ruhában jött mindenki.
Fél tizenkettő tájban megérkezett a várva várt Mikulás, a gyerekek integetéssel és mosollyal üdvözölték őt. Hurcolta magával a jól megrakott, ajándékokkal teli zsákot, amit a krampusz segített neki cipelni, viszont a kezében ott virított a virgács, és a gyerekek egyből tudták, hogy jól kell viselkedniük.

Hellyel kínálták a Mikulást, és a gyerekek a Mikulás manói segítségével közösen elkezdték szavalni a ,,Kedves Mikulás” című verset. Nagyon tetszett a Mikulásnak a vers, megköszönte a gyerekeknek. Majd ezután sorba álltak a gyermekek a szüleikkel együtt és Mikulásnak mindenkihez volt egy kedves szava, volt, aki verset mondott vagy énekelt neki. Miután megkapták az ajándékcsomagokat a gyerekek, kíváncsian bontogatták ki, hogy miket rejt a csomag. Volt benne csoki, cukorka, mandarin és megannyi csupa jó dolgok.

Miután elköszöntek a Mikulástól, jó utat kívánva neki, még folytatódott a családi rendezvényünk. A gyerekeknek készültünk további programokkal: kézműves foglalkozással, csillámtetoválással és fotósarokkal is. Szebbnél szebb dolgok készültek a gyerekek örömére, amiket haza is vihettek emlékül. A felnőttek is nagyon élvezték ezt a vidám napot, a programok közben beszélgettek a rég látott ismerőseikkel.

Mindenki nagyon jól érezte magát és csodás délelőttöt töltöttünk el együtt a SINOSZ-ban!

Köszönjük szépen kiemelt Szövetségünk munkaadó partnerei, a Tesco és az Auchan támogatását, amellyel hozzájárultak a Mikulás-ünnepség sikeres megvalósításához.

A jelnyelvi tolmácsolást Radányi-Kiss Katalinnak köszönjük.

Programunkat a SINOSZ SzÉP keretében valósítottuk meg.

Mikulás-napi ráadásként egy kis olvasnivaló a felnőtteknek a Szent Miklós-legendáról, a Mikulás-nap eredetéről: MIKULÁS

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: