2022.03.07. 13:42

Elmaradó ügyfélfogadások országszerte a nemzeti ünnep miatt

Figyelem, március 26-án több szervezetnél programokat tartunk, azokban a városokban nyitva leszünk!

Figyelem, március 26-án több szervezetnél programokat tartunk, azokban a városokban nyitva leszünk! További infó a lejjebb, a * jelnél.

Kedves Tagjaink!

A közelgő nemzeti ünnep miatt 4 napos hosszú hétvége következik, ezért a SINOSZ is zárva lesz az egész országban 2022. március 12-15-ig.
Március 26-án, szombaton, áthelyezett munkanap lesz, de a szervezeteink zárva lesznek, ezért sehol nem tartunk ügyfélfogadást és klubnapot!

Néhány szervezetünk rendkívüli ügyfélfogadást tart az elmaradó napok pótlására. Ezeket, továbbá az aktuális ügyfélfogadási időket és a későbbi változásokat az alábbi linken bármikor megtaláljátok:
https://sinosz.hu/a-sinosz-tagszervezeteinek-ugyfelfogadasi-ideje/

Itt is felhívjuk a figyelmet arra, hogy a tagdíjbefizetés határideje március 31., és a tagsági igazolványok érvényessége is lejár ezen a napon. Kérjük, hogy ne halogassátok a tagdíjügyintézést az utolsó napokra!
A hosszú várakozás elkerülése érdekében ajánlott az IDŐPONTFOGLALÁS a szervezeti ügyfélfogadásainkra:
https://idopont.sinosz.hu/

* Március 26-ra több szervezetünk különféle programokat szervez, ezekről a honlapunkon találtok ajánlókat, ill. megyei ügyintéző munkatársainktól tudtok tájékoztatást kérni.

Találkozzunk újra programjainkon, klubnapjainkon, ügyfélfogadásainkon, a hosszú hétvégére pedig mindenkinek kellemes pihenést kívánunk!

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: