2022.04.25. 14:00

Erdei sétával ünnepeljük a madarak és fák napját Szolnokon

A SINOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezete 2022. május 7-én, szombaton szeretettel várja az érdeklődőket a madarak és fák napja alkalmából rendezett programjára.

A SINOSZ Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezete 2022. május 7-én, szombaton szeretettel várja az érdeklődőket a madarak és fák napja alkalmából rendezett programjára, melynek helyszíne a szolnoki Széchenyi Parkerdő lesz.

Erdei sétánkon egy rövid útvonalon bejárjuk a parkerdőt, ahol megtudhatjuk, hogy mióta és milyen céllal ünnepeljük a madarak és fák napját, majd ellátogatunk a közelben lévő Bagolyvár Vadasparkba, ahol a résztvevők megismerkedhetnek az Alföld vadfajaival, házi- és háziasított állataival.

Gyülekező:

  • 9.00-9.15-ig a vasútállomás bejáratánál, itt Pályi Ferencné megyei elnök várja a résztvevőket, innen 24, 24/A jelzésű busszal utazás a Széchenyi városrészbe (Lidl buszmegállóhoz)

vagy

  • 9.45-10.00-ig a Széchenyin a Lidl buszmegállójánál, itt Hamerszki Erika jelnyelvi tolmácshoz és Kissné Borbás Henriett megyei ügyintézőhöz lehet csatlakozni

A Lidltől kocsival szállítjuk a résztvevőket a parkerdőig, szükség esetén több fordulóval.

A programunkon a kommunikációs akadálymentesítés biztosított, a részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezés szükséges a szokásos elérhetőségeken május 6-ig:

Pályi Ferencné megyei elnöknél:

  • Messengeren vagy Skype-on

Kissné Borbás Henriett megyei ügyintézőnél:

  • Telefon/SMS: +36 70 377-5722
  • e-mail: szolnok@sinosz.hu
  • személyesen ügyfélfogadási időben

A programot a SINOSZ SzÉP keretében valósítjuk meg.

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: