2023.12.12. 22:58

Évzáró ünnepség volt a SINOSZ Nógrád Megyei Szervezeténél

Mikulás és karácsonyi program Salgótarjánban

A SINOSZ Nógrád Megyei Szervezete az idei évzáró rendezvényén több programot is megvalósított.

2023. december 9-én, a salgótarjáni SITI-ben több mint 80 fő gyűlt össze. Sor került az éves taggyűlésre, ahol Ács Antal megyei elnök és Márton Márk megyei ügyintéző tartottak szakmai és pénzügyi beszámolókat a 2022. és 2023. évekről, valamint ismertetésre kerültek a 2024. évi tagdíjbefizetési információk is. A SINOSZ Nógrád Megyei Szervezete díjazásban részesítette Fülöp Anitát, mint a 2023. év legjobb önkéntesét.

A rendezvényen a gyermekekre is gondoltunk, külön dekorációs sarok várta őket, ahol kreatív foglalkozáson vehettek részt. Ez a program a SINOSZ SzÉP keretében valósult meg. Ezt követően a Mikulás érkezett a gyermekekhez a csomagokkal, majd a jelenlévők egy közös ebéden vettek részt.

A rendezvényen a Salgótarjáni Hallássérültek Egyesülete is megtartotta az évzáró rendezvényét: a szakmai és pénzügyi beszámolót követően Ács Antal, a szervezet elnöke díjakat osztott ki, a hangulat ekkor már a tetőfokára hágott. A társaság egy része Losoncon, Szlovákiában folytatta a programot, egy jó hangulatú bowlingozás keretében.
Köszönet illeti Petke Patrícia jelnyelvi tolmácsot a kommunikációs akadálymentesítésért, valamint a Csend Hangjai Alapítvány és a Salgótarjáni Hallássérültek Egyesülete szintén hozzájárultak a program megvalósításához, támogatásukat ezúton is köszönjük.

Márton Márk megyei ügyintéző

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: