2023.12.19. 09:34

Évzáró ünnepséget tartottunk Gyulán

Békéscsabai és Gyulai Helyi Szervezeteink közösen tartották év végi rendezvényüket.

A SINOSZ Békéscsabai és Gyulai Helyi Szervezetei 2023. december 8-án közösen tartották Mikulás- és karácsonyi rendezvényüket a gyulai Civil Ház nagytermében.

Sokan jöttek gyermekes családok, hiszen Télapó és segítője, a krampusz látogattak el hozzánk, hogy teli puttonyukból ajándékokkal lepjék meg a kicsiket. A gyermekek már kíváncsian várták a nagy szakállút, aki kísérőjével, a krampusszal együtt vacsora után végre megérkezett hozzánk. Gyermekmosolyok töltötték be a termet, mindannyian nagyon örültek a Télapónak és sok édességnek, melyeket a piros csomagok rejtettek, a babáknak pedig külön csomagokkal készült a várva várt decemberi vendégünk. A közös fényképezést követően került sor Derék Dénes bűvész előadására, majd Egyed Péter pantomimjátékával zártuk az estet.

Ünnepi rendezvényünk szervezőinek, aktívan szerepet vállaló tagjainknak és családtagjaiknak köszönettel tartozunk, hogy segítséget nyújtottak az ünnepségek megvalósításában, illetve előadásaikkal hozzájárultak a varázslatos és meghitt pillanatokhoz. Köszönjük mindannyiunk nevében az ünnepi lakoma, illetve a házi sütemények elkészítésébe fektetett szívből jövő, önzetlen hozzájárulásukat. Örömmel fogadtuk az adományként felajánlott péksüteményeket és szaloncukrokat is, melyeket a rendezvényen elfogyasztottunk.

Ünnepségünket a SINOSZ SzÉP keretének köszönhetően valósítottuk meg.

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: