2024.06.11. 10:02

Gyermeknap alkalmából a budapesti állatkertben jártunk

Békés megyéből a fővárosba látogattunk a gyerekekkel és szüleikkel.

Tagjaink kívánságára a SINOSZ Békés Megyei Szervezete gyermeknap alkalmából, 2024. május 18-án kirándulást szervezett Budapestre, melynek keretében vendégül láttuk a gyermekeket a Fővárosi Állat- és Növénykertben.
A legkisebbeknek már az utazás is nagy élmény volt, hiszen most ültek először vonaton. A hosszú út nem volt számukra unalmas, hiszen nagy bandázás folyt, egymással ismerkedtek és játszottak.

A gyermeknap alkalmából szervezett programunkat kicsik és nagyok egyaránt élvezték, közösen ismerhették meg az állatkertben élő állatokat, elbűvölve nézték az akváriumban úszkáló tengeri és édesvízi halakat, a karámjaikban lustálkodó nagyvadakat és azokat is, akik aktívabban töltik mindennapjaikat, esetleg játszanak egymással. A kisgyermekek különösen élvezték a Holnemvolt Parkban található állatsimogatót, melyet kifejezetten a kisebbek számára alakítottak ki, annak érdekében, hogy a mesékben szereplő háztáji állatok beazonosítása mellett testközelből is ismerkedhessenek néhány állattal. Bízunk benne, hogy a gyerekek ezáltal egy kicsit közelebb hozhatók a természethez és az állatok szeretetéhez.

Programunk a SINOSZ SzÉP keretének köszönhetően valósult meg.

 

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: