2023.11.28. 11:57

Gyertek a Karácsony Múzeumba a Fővárosi Szervezettel!

Hangolódjunk együtt a karácsonyra Szentendrén!

A Karácsony Múzeumba megyünk: sok szeretettel hívunk mindenkit - kicsiket és nagyokat, fiatalokat és idősebbeket is Szentendrére!

A SINOSZ Fővárosi Szervezete karácsonyi programot szervez a Karácsony Múzeumba, aztán együtt sétálunk Szentendrén, a festők városában. A Dunakanyar kapujában fekvő hangulatos, barokk kisváros sok látnivalóval vár minket.

„A Hubay Házban berendezett Karácsony Múzeum és Üzlet Szentendre egyik legérdekesebb, legelbűvölőbb látnivalója. Ha te is igazi karácsonyimádó vagy, Szentendrén járva muszáj ellátogatnod a Karácsony Múzeumba.
A múzeum közvetlenül a város központjában, a főtértől alig néhány lépésnyire található.”*

 

Időpont: 2023. december 8., péntek

Találkozó: 13:30-13:50 között a Batthyány téren, a HÉV-megállónál.
Utazás: HÉV-vel, a menetjegyeket saját költségre kérjük megvenni a pénztárban! A Budapest határán kívüli útszakaszra SINOSZ-igazolvánnyal 90%-os kedvezménnyel válthattok jegyet, személyenként 1 fő kísérő számára is.

Belépődíjak: a programon részt vevőknek ingyenes.

Jelentkezési határidő: december 7. 16:00

Kérjük, jelezd részvételedet határidőig! A szokásos elérhetőségeken, Kupsza-Kerekes Zsuzsanna és Kun Krisztiánné szervezeti ügyintézőknél lehet jelentkezni:

 

* Részvétel lemondása: Fontos, hogy akinek elfogadjuk a jelentkezését, de mégsem tud eljönni a programra, mielőbb értesítse a szervezőket, mert nem szeretnénk sokat várakoztatni a csoportot!

A programot a SINOSZ SzÉP keretében rendezzük meg és jelnyelvi tolmácsolást biztosítunk.

Szeretettel várunk Benneteket!

 

*forrás: Karácsony Múzeum

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: