2023.10.03. 06:12

Gyilkosság meghirdetve – Agatha Christie klasszikus krimijét láthattuk Békéscsabán

Vajon ki lehetett a gyilkosságsorozat elkövetője?

A Békéscsabai Jókai Színház felajánlásának köszönhetően Agatha Christie: Gyilkosság meghirdetve című akadálymentesített előadást láthattuk 2023. szeptember 30-án. Vörös Zsolt jelnyelvi tolmácsolásában igazán izgalmas és szórakoztató estében lehetett részünk!

A színdarab tartalmáról röviden: „Az álmos angol kisváros nyugalmát egy titokzatos újsághirdetés zavarja meg. „Ezúton tudatjuk, hogy október 29-én, pénteken du. fél hétkor a Little Paddocksban gyilkosság lesz elkövetve. Minden külön értesítés helyett.”  – Rosszízű vicc vagy ugratás? Társasjáték csupán? Hamarosan kiderül, hogy a hirdetés nagyon is komoly, és a szomszédságból többen is életükkel fizetnek a kíváncsiságukért.”

Az első felvonást követő szünetben lelkesen találgattuk, hogy ki lehet a gyilkos. A fordulatokban gazdag darab végén nagy meglepetés volt, amikor kiderült a rejtély, mert senki nem találta el az elkövető személyét. Tagjaink jól érezték magukat, mindenkinek nagyon tetszett a minden pillanatában szövevényes történet. Erről egy résztvevőnk visszajelzését is idéznénk, ezekért a pillanatokért érdemes dolgozni:

„Jól éreztünk magunkat, érdekes és izgalmas volt. Csak találgattuk ki lehetett a gyilkos… nem találtam el! Vörös Zsolt valami fantasztikus jelnyelvi tolmács! Le a kalappal! Végig vezette… ritka kincs számunkra! Büszke vagyok rá!”

Ezúttal is köszönettel tartozunk a Békéscsabai Jókai Színház művészeinek és Vörös Zsolt jelnyelvi tolmácsunknak a lenyűgöző előadásért!

Támogatóink

Lépj velünk kapcsolatba!

SINOSZ Országos Központ

1068 Budapest, Benczúr utca 21.

Telefonszám: +36 1 351 04 34

Itt is találkozhatunk: